Přejít na obsah

Vyčištění podvozku po zimě

HjM

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

zajímají mě vaše názory, zda si necháváte po zimě čistit podvozek nebo ne a jaké s tím máte zkušenosti

mě bylo v servisu řečeno, že je podvozek ošetřen tak, že to není třeba dělat a že bych zbytečně vyhazoval peníze...

Editováno: , autor: HjM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny,

zajímají mě vaše názory, zda si necháváte po zimě čistit podvozek nebo ne a jaké s tím máte zkušenosti

mě bylo v servisu řečeno, že je podvozek ošetřen tak, že to není třeba dělat a že bych zbytečně vyhazoval peníze...

Podvozek sice ošetřený z fabriky je, ale nic neprohloupíš, když ho proženeš myčkou nebo pořádně ostříkáš na rampě Wapem (podle možností), ta myčka je za pár korun (třeba Globus v Čakovicích - nedělám reklamu :) - mormální mytí 55,- Kč a se spodkem 69,- Kč), nezdá se to, ale tý soli je tam po zimě dost...

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...
Zdravím všechny,

Myslím si,že je dobrý po zimě auto umyt ze spodu wapem,stačí když se člověk podívá,jaký je svinstvo v ráfkách kol zevnitř.Já si vezmu vždycky něco na kleknutí

např. polystyren a zajedu na Wap a celý to řádně vystříkám.Nebo se dá nechat si umyt spodek-stojí to cca 250kč.A nebo počkat až bude pořádnej liják a projet auto. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...