HjM Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Zdravím všechny, zajímají mě vaše názory, zda si necháváte po zimě čistit podvozek nebo ne a jaké s tím máte zkušenosti mě bylo v servisu řečeno, že je podvozek ošetřen tak, že to není třeba dělat a že bych zbytečně vyhazoval peníze... Editováno: 4. Duben 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 ve CT se m menil kola a mel auto na zvedaku, protze sme menil tycky stabilizatoru, tak sem prolezl celej spodek a po sili, nebo nejakych zimnich problemech ani stopy, takze taky myslim, ze neni potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) jj,. tak to jo btw. po kolika km si měnil ty tyčky stabilizátoru?? Editováno: 4. Duben 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 mam nalitano asi 30 000km, ale mlati to uz od podzima(25000), jen sem byl linej. Je to vazne rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 to je normální, že to víc nevydrží nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 mnoo myslim, ze to je normalni, resp., proste se ty klouby vytlucou. Byl bych radsi, kdyby to vydrzelo dele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Určitě by to mělo vydržet dýl. Není to tím, že máš třeba MR08? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 u MR08 se dávaly nějaké vadné kousky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Mne je na rumoj menili asi na 1800 km pry vadna serie, ted jsem ho prodaval, mel 15tis a zatim klid Editováno: 4. Duben 2009, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ja mam 06, takze by to vadna serie nemela byt. Fakt netusim jakou maj mit vydrz, ale me se proste vymlatily. U sluzebni FI neco podobnyho. cca v 50kkm. Ted ma kolem 130kkm a drzej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 podle me s tema stabikama je to vylozene loterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Já mám fabulču MR08 a nestaším koukat na nedodělky . Stabíky by měly vydržet aspoň 50k ale ani 80-100k není vyjímkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ....me tycky menily po 62.000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Zdravím všechny,zajímají mě vaše názory, zda si necháváte po zimě čistit podvozek nebo ne a jaké s tím máte zkušenosti mě bylo v servisu řečeno, že je podvozek ošetřen tak, že to není třeba dělat a že bych zbytečně vyhazoval peníze... Podvozek sice ošetřený z fabriky je, ale nic neprohloupíš, když ho proženeš myčkou nebo pořádně ostříkáš na rampě Wapem (podle možností), ta myčka je za pár korun (třeba Globus v Čakovicích - nedělám reklamu - mormální mytí 55,- Kč a se spodkem 69,- Kč), nezdá se to, ale tý soli je tam po zimě dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Zdravím všechny,zajímají mě vaše názory, zda si necháváte po zimě čistit podvozek nebo ne a jaké s tím máte zkušenosti mě bylo v servisu řečeno, že je podvozek ošetřen tak, že to není třeba dělat a že bych zbytečně vyhazoval peníze... Myslím si,že je dobrý po zimě auto umyt ze spodu wapem,stačí když se člověk podívá,jaký je svinstvo v ráfkách kol zevnitř.Já si vezmu vždycky něco na kleknutí např. polystyren a zajedu na Wap a celý to řádně vystříkám.Nebo se dá nechat si umyt spodek-stojí to cca 250kč.A nebo počkat až bude pořádnej liják a projet auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.