Kvido27 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Když v MFD zaškrtnu "zavření oken za deště" tak se to neudrží - když se vrátím do nastavení v MFD tak je znova nezaškrtnuto a to i opakovaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Sakra nekde se to tu uz resilo ale zaboha to nemuzu najit Jinak mne to dela taky.. nezkousel jsem teda jestli to funguje kdyz to zaskrtnu, vypnu motor, zamknu a poliju sklo vodou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jony100 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak to by mě zajímalo taky. Mě se to stalo,hrál jsem si s nastavením a zrovna pršelo a když sem se pak chtěl rozjet tak se mi stáhli všechny okna a nešli zavřít až když jsem zastavil tak to zas fungovalo od té doby nic.Je pravda,že už jsem to nezašktával protože to stejně nedrží za fajfkovaný. Zeptal jsem se v sevisu co je to za funkci a ani netušili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Je to tak, OII před FACE si informaci o zavření " pamatovala " až do zrušení. Naprd je, že se po cca. 10-ti hodinách po vypnutí zapalování zavřou všechny okna vč. střešního, takže se přes noc v garáži vše pozavírá. FACE si " povel " pamatuje jen do dalšího zapnutí zapalování a s tím se nic nenadělá . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ale když neprší, tak by se ty okna přeci zavřít neměla!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Asi rosa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ne, ne, zavírají se po cca. 10-ti hodinách " voda, ne voda " . . . Osobně odzkoušeno, proto to nemám aktivované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Chci se zeptat, mám předFL ale v MaxiDotu nemám žádnou volbu zavírání za deště. Mám v jednotce aktivováno KOMFORTNÍ ZAVÍRÁNÍ OKEN to s tím má něco společného nebo to je něco jiného? Případně jak zjistím, jestli to u mě jde dokodovat? Nefunguje mi ani automatický dojezt oken, musím to držet celou dobu než se dovřou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Komfortni zavirani oken je to co pises ve druhe casti. Pokud na dalce podrzis zamykani, okenka uz dojedou sama. Melo by stacit nastavit jen toto. Uz jsem to delal na 3 autech a vzdy bez problemu... Zavirani oken za deste se koduje v destovem senzoru. Taky mam pred FL a zkousel jsem to nakodovat. V MaxiDOTu se mi nic neobjevilo a ani to nefungovalo. Asi to nepodporuji RJ dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 To je možný, jednotky ve dveřích mám původní MR2005... Ty okna zkusím nastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Nastavit jako horni a dolni pozici oken? Pokud ti funguje automaticky dojezd pri "promacknuti" tlacitka ovladani daneho okna, tak mas pro dane okno urcite pozice nastavene. Pokud je toto splneno, tak podle me komfortni zavirani oken musi fungovat. Jinak s tim zaviranim za deste si zkus pohrat, treba to rozchodis. Pak dej vedet. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Když zmáčknu tlačítko uvnitř auta na dveřích tak to jede samo, ale když zamykám auto DO a podržím, tak se okna rozjedou ale jak pustím tlačítko, zastaví se, to samé při otevírání a mělo by to jet potom samo až do koncové polohy...to mi nefunguje. Já nic zkoušet nemůžu, nemám kabel ani zkušenosti abych se v tom hrabal, snad mi vyjde "rande" s Ozim v Plzni a zkusím ho potrápit, aby se na to podíval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Při stahování přes DO se tlačítko musí stále držet, to je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 JJ. Automaticky dojezd pres DO je jen pri zavirani oken... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Takže poloautomatika.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Přes DO by měli jít i otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 No tak je to takto zamerne. Stahnout si je chces pokazde jinak (alespon ja nekdy oteviram uplne a nekdy jen trochu), ale zavrit je chces vetsinou uplne. Mne to takto vyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomekkk Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Jde tato funkce dokodovat, nebo co čím musí být vozidlo vybaveno, aby se tato položka objevila v maxidotu? Deštový senzor na vozidle mám, ale tuto volbu v menu maxidotu nikoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 podmínkou je dešťový senzor a RJ komfortu, která tuto fci podporuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 (editace) Kdysi jsem to zkousel aktivovat, ale neuspel jsem. Aktivoval jsem to v destovem senzoru i v RJ komfortu a v MaxiDOTu se mi to stejne neobjevilo. No a ani to nefungovalo. Tak nevim. EDIT: Tak jsem se spletl. Moje RJ komfortu to skutecne nepodporuje. V kodovani nic takoveho neni... Spletl jsem si to s necim jinym. Editováno: 19. Červen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Me to neslo aktivovat ani na maxidotu, ale polozku jsem tam mel Porad se to vracelo na off atz mi pak nekdo poradil pres vag primo nekde v bitu zmenit kodovani a facha Jennsi uz nepamatuju kde a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 A jak to přesně má makat? Já si to na MaxiDotu nemám vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 na maxidotu musí být menu komfort, pak to lze aktivovat, u starších MR se musí měnit komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 A to má fungovat tak, ze auto stojí zamčené má otevřená okna a když zacne pršet, tak se zavřou okna sama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 nemusí být ani zamčené, stačí vypnuté zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.