bernys Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj pánové,zjistil jsem že mám v čudu chladič nevím jestli se vyplatí ho nechat opravit nebo koupit nový.Nemáte někdo zkušenosti s výměnou nebo montáží?Popřípadě jaký chladič tam mám nevím jaký jsi popřípadě objednat auto nemám doma.kdyby se našel někdo s ETKOU byl bych vděčný.Auto Octavia OI 1.9TDI 66KW Typ motoru ALH s manuální klimatizací (AC) r.v.2004 Popřípadě přes SZ pošlu VINKO moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ja bych koupil novy, stoji kolem tisicovky v auto kelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 A kup širokej a silnej, oni ti to někde dohledaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Určitě dát novej - např. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j01...-0-octavia.html A výměna - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=chladič Já ho na svým v pohodě dostal ven spodem. Editováno: 8. Duben 2009, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bawosek Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Ahoj, mám takový problém a trochu i zlost cca před 2500km/3.měs. Jsem měnil chladič vody dle čísla origo 1J0121253N , chtel jsem dát kvalitní vyrobek a připlatil si za HELLE/BEHR, k mému pobouření chladíč začal z pravé strany tect stylem 25km/prazdná nádobka. Budu tedy znovu podstupovat relativně opruzovou opravu. Máte zkušenost i s jinýma značkama? popřípadě co stojí originalní díl? A jěstě takova doplnující otázka pro Škody znalé servisaky, možna to je jen shoda okolností, ale pri vytečení vody byla puštěná klima, nemuže to mít vliv? Jen vylučuji možností před reklamací. Ventilator na chladiči se točí!. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 jednu hellu kde praskol spoj 500km od domu som zažil , som za origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Já dal v roce 2007 nějaký no name z aci.cz a pořád dobrý. Takže zatím vydržel to co původní origo a to stál jen tisícovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.