robzab Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Mozna se o tom tady nekde na foru pise, ale ja to nenasel, takze zakladam nove tema Zajima me jaky ma vliv na vykon motoru zapnuta klimatizace na max. Dnes jsem poprve vyzkousel jak Okta jede pri vetsim zatizeni, protoze vetsinou jezdim sam. Takze 4 osoby, tipuju tak do 400kg vcetne me :-) Naklad zadny, kufr poloprazdny, pouze par tasek z nakupem... Zapnul jsem climatronic chlazeni na max. na LO (pod 18st.) a kdyz jsem tomu trochu pridal na rovince i do kopece, tak me prislo, ze to malo tahne. Kdyz jezdim sam, tak to tahne dobe, je mi jasny, ze jakykoliv zazitezni ma vliv, ale zajima me hlavne ve spojistosti s klimatizaci. Ze se zvedne spotreba o tom neni potreba mluvit, protoze na volnobeh to ukazuje pri zapnutem radiu, klimatizaci a ventilatorech na max. 1.0L, bezne tak 0.3-0.4L. Jake s tim mate zkusenosti, myslite, ze je neco spatne nebo je to normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Buď v klidu, je to úplne normální. klíma sežere z výkonu tak cca 5kw, a při plne zaťíženém aute to je hodne znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Diky, tak to jsem klidny, protoze me to vrtalo v hlave jestli se neco nepos.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) ....je to jasný, klimatizace opravdu ubírá ma výkonu, má mít příkon (snížení výkonu motoru) až do 10 kw, a to je znát. Editováno: 11. Duben 2009, autor: jiri26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ....je to jasný, klimatizace opravdu ubírá ma výkonu, má mít příkon (snížení výkonu motoru) až do 10 kw, a to je znát. Ja mam 2.0TDi 103kw ale ked pustim naplno klimu tak sa mi zda jak keby to auto malo 1.2HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinO2 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Mě při zaplé klimě ukazuje aktuální spotřeba 1,6-1,8l/h a při vyplé klimě 0,8-0,9l/h. Taky se mi to zdá celkem dost vysoká, spotřena u superba, co jsem měl před tím, ukazovala běžně o půlku míň. Nevim jestli to je v normálu nebo je něco KO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Lenze Ty mas na OII klimakompresor s "regulaciou vykonu", co pri OI nie je. Takze ked pustis klimosku naplno, tak zatazi viac a ked ide skoro "naprazdno", tak zataz je velmi mala... Mne na mojom ukazuje podobne hodnoty, pri mestskej prevadzke je spotreba ovela vyssia, mimo mesta len o malo. V priemere cca 0.5l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MenXB Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Ahoj, nevite kolik gramů oleje má být v systému klimy u O1 1,9 TDI 96kW?? Moc by mi to pomohlo. Ted při plnení mi to napsalo 20gramů a 800gramů chladiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.