Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Před časem jsem si objednal novou Fábinku II Combi v úžasném provedení červená metalíza Flamenco. Dnes jsem ale zjistil, že tato barva už není v nabídce Škodovky, přesněji řečeno, už není součástí konfigurátoru. Dnes jsem se u prodejce ujistil, že to moje autí je už vyrobeno, takže jsem v klidu, ale také zaskočen, že tuhle překrásnou barvu Škodovka stáhla z nabídky. Nevíte proč?

Vloženo

Barvy se mění, to je normální. Aby mohly přijít hezčí a nebo hnusnější. Flamenco bude tipuju nahrazený Brunellem, na R je perfektni. Co ale trochu nechapu je treba FII s modrou Polar, ktera neni ani v konfiguratoru, ani v katalozich... a na zlinsku je ocividne na R hodne popularni, v patek sem jich tam videl asi 10 :)

Vloženo

Flamenco mela koncit ke konci dubna. Mel jsem ji puvodne take, ale bylo mi receno, ze to nestaci vyrobit, tak jsem zmenil...

ibauer74: kdy si objednaval?

Vloženo

Díky za informace, už jsem to našel. Flamenco v dubnu končí a bude nahrazeno barvou Brunello Rosso.

PMA: Závaznou objednávku jsem podával 8. března a dnes mi prodejce napsal, že už je to vyrobeno a čeká se na převoz. Kdyby to mělo být v jiné barvě, tak by mi to snad řekli...aspoň teda doufám. Pro jistotu jsem napsal prodejci a čekám na odpověď.

Vloženo

Kazdymu se libi neco jinyho. Muj nazor je takovy, ze nektery barvy sou hezky nalesteny, ale i mirne zaspineni od prachu z nich udela obludy. A jak to tak sleduju, tak je prave Brunello tomuhle odolna. Naopak treba sahara a nebo taková ta cevenohneda pred flamencem byly na zapraseni nachylny a vypadaly jak tricet let stary zasly hruzy.

Vloženo

Rosso brunello je skôr do hneda, flamenco bolo do bordova. Najpraktickejšia farba všetkých čias stále zostáva béžová sahara alebo capuccino - ani po pár týždňoch nebolo vidieť, že je auto zašpinené... FII s modrou polar je v ponuke len pre niektoré trhy, neviem síce prečo, ale tak to je. Pre SK trh je aj v konfigurátore.

Vloženo

Jo cappuccino je asi nejlepsi priklad - s tou saharou to ale vidim uplne naopak, jakmile je zaprasena, vzdycky se mne zda takova zasla :(

Jinak kdyby byl nekdo Polarofil, tak diky vsemocne ESU by vam meli dodat jakekoli provedeni dodavane na nekterem z trhu EU.

Vloženo

tak s tím Cappuccinem, je fakt, ža špína na tom moc vidět není, ale mě se libí jen když je venku pěkně a svítí sluníčko :) jinak je taková ponurá

Vloženo

Nemáte někdo fotku jak to Rosso Brunello vypadá v exteriéru za sluníčka? Ty fotky co jsou v konfigurátoru jsou absolutně nerealistické. Jinak než jsme autí s manželkou objednávali, tak jsme byli rozhodnuti pro Cappuccino. Pak jsme ale zašli do salonu a byly tam vedle sebe FII Cappuccino a Flamenco, které se nám zalíbilo tak, že jsme si ho nakonec vybrali. Pravda byla ta, že jsem chtěl původně černou metalízu, ale manželka o tom nechtěla ani slyšet, že prý nebude jezdit v pohřebáku. :blink:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...