Davon Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Přemýšlel jsem, že bych hodil třmeny do bíla. Je to asi šílenost, ale možná by to bylo pěkné. Máte někdo foto? Mas bile auto? Ba ne, mohlo by to vypadat celkem k svetu. Zalezi na barve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Takhle vypada origo RS zelena I když nejsem příznivec zelených třmenů, tak tyto se mi líbí, Hammerite ne. Vidím, že máš kotouče Brembo Max, jak ti brzdí? Original RS kolo je focene bez blesku, hammerite je foceny a hodne osviceny bleskem, ta barva live je jina! Ale take jina nez RS trmeny, to ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Takhle vypada origo RS zelena I když nejsem příznivec zelených třmenů, tak tyto se mi líbí, Hammerite ne. Vidím, že máš kotouče Brembo Max, jak ti brzdí? Original RS kolo je focene bez blesku, hammerite je foceny a hodne osviceny bleskem, ta barva live je jina! Ale take jina nez RS trmeny, to ano... take by me zajmalo jak ty kotouce brzdi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Přemýšlel jsem, že bych hodil třmeny do bíla. Je to asi šílenost, ale možná by to bylo pěkné. Máte někdo foto? Mas bile auto? Ba ne, mohlo by to vypadat celkem k svetu. Zalezi na barve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Tak jsem stříknul už taky. Mám barvu sahara a stále jsem přemýšlel jakou barvu udělat. Nakonec zvítězila červená. Brzdiče jsme sundali, nechtěl jsem nic oblepovat a pak nastříknutí - sprejem od MOTIP za 229,- Kč. Nastříknuté 3 vrstvy a ještě zůstane na opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 To jsou předky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Takhle vypada origo RS zelena I když nejsem příznivec zelených třmenů, tak tyto se mi líbí, Hammerite ne. Vidím, že máš kotouče Brembo Max, jak ti brzdí? ABSOLUTNÍ SPOKOJENOST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Takhle vypada origo RS zelena A takhle origo Hammerite zelena Stribrna rewls Stribrna RULEZZ Souhlas. Já jsem to pak i nalakoval a vypadá to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 tak furt premejslim, jestli tu origos zelenou dat jenom na predni brzdice nebo i na ty zadni bubny, tam by to asi vypadalo divne, co mysltie? Foto z boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Já měl na stíbrná metla taky stříbrnou Hammerite a drželo to super, ale teď chci taky tu zelenou RS. Jen mi na tom od Hammerite nesedí ten odstín!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 tak furt premejslim, jestli tu origos zelenou dat jenom na predni brzdice nebo i na ty zadni bubny, tam by to asi vypadalo divne, co mysltie? Foto z boku Az prijdu domu v noci, hodim ti sem foto jak to vypada na zadnich bubnech... Proto jsem to predelal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 tak furt premejslim, jestli tu origos zelenou dat jenom na predni brzdice nebo i na ty zadni bubny, tam by to asi vypadalo divne, co mysltie? Foto z boku Az prijdu domu v noci, hodim ti sem foto jak to vypada na zadnich bubnech... Proto jsem to predelal... jako ze to vypadalo blbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 tak furt premejslim, jestli tu origos zelenou dat jenom na predni brzdice nebo i na ty zadni bubny, tam by to asi vypadalo divne, co mysltie? Foto z boku Az prijdu domu v noci, hodim ti sem foto jak to vypada na zadnich bubnech... Proto jsem to predelal... jako ze to vypadalo blbe? POSUD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 another one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Na bubny proste stribrna rewls, ta zelena vypada jak pica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 another one hmm takze dozadu jedine cerny )) zeleny necham jen predek dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Na bubny proste stribrna rewls, ta zelena vypada jak pica Dlouho nemyta, spocena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Na bubny proste stribrna rewls, ta zelena vypada jak pica Dlouho nemyta, spocena? No, spis nemocna : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 ...nevím, nevím, na bubny patří pouze stříbrná nebo černá !!!! ten předek je OK trochu soudnosti, ale někomu se to může líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Héč a já mám přírodní - rezavou. Už rok mám barvu ve skříni a čekám,kdy se mě bude chtít. A tak reznou a reznou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Héč a já mám přírodní - rezavou. Už rok mám barvu ve skříni a čekám,kdy se mě bude chtít. A tak reznou a reznou Podivej se na trvanlivost te barvy a pak si rekni, zda se ti bude chtit jit pro novou... Co je lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 to neřeš,ještě to stříká! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 to neřeš,ještě to stříká! Nekomu to taky jen strika a vysledek z toho neni zadnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havran Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Zrovna nedávno jsem natíral bubny i třmeny na předku. Chtěl jsem taky zelenou, protože Okinu mám zelenou, ale nechtělo se mně dávat tolik peněz za originál barvu k tomuto účelu určenou (500-700 Kč). Koupil jsem si tmavě zelený universál a drží to v pohodě a zatím žádný problé a plechovka mně vyšla na 150 kaček a barvy je tam ještě tak na 20 x. Pokud nejsi závodník a nejezdíš brzda-plyn tak to stou teplotou nebude tak hrozný. Důležitá je pořádná příprava před samotným natíráním. Musí se vše pečlivě očistit, ocelovým kartáčem nebo klidně ocelovým kotoučem na vrtačce. Tomu jsem věnoval dost času, ale výsledek je pak lepší a určitě to víc vydrží. Pak jsem vše odmastil technickým benzínem a natřel základovkou na kov. Ta je za chvilku suchá a pak se dá hned natírat zelená barva. Ta už schne déle, ale kola jsem normálně nasadil a samo to zaschlo za den a půl. Vypadá to dobře a doufám, že to i vydrží, ale zatím OK. Celý jsem to dělal cca 5 hodin (prostě v sobotu odpoledne) a v poho jsem to zvládnul. Barvu jsem vybral skoro stejnou jako je auto, takže paráda. Nevýhodou originálních barev na třmeny je malá škála odstínů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Tak ja som pouzil zeleny hammerite a spokojnost. http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=175528 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.