zabiak Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 (editace) Můžu se taky pochlapit, jaký mám barevný brzdiče??PS:zabiak, díval jsem se na tvý auti a tak se mi zdá, že na zadku máš urvaný doraz. V blatníku "svítí" pístnice tlumiče... Nebo je to už stará fotka? Tak néé, to není stará foto... Ne není to stará fotka. To už mám celkem dlouho. Nevádí to ničemu? Jiak já to stříkám vobyč barvou ve spreji a ještě dávám navrch bezbarvej lak. Editováno: 10. Září 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Prosim poradte kdo mate jiz za sebou co zvolit na nabarveni ci nastrikani brzdovych bubnu? Slysel jsem neco o Hameritte ci jak seč tomu rika a nevim, nevim o barvach nic. Diky za kazdy prispevek Motip dělá barvu přímo na brzdiče. Ve spreji i na štětec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Můžu se taky pochlapit, jaký mám barevný brzdiče??PS:zabiak, díval jsem se na tvý auti a tak se mi zdá, že na zadku máš urvaný doraz. V blatníku "svítí" pístnice tlumiče... Nebo je to už stará fotka? Tak néé, to není stará foto... Hezky... Cim je to fsIII natrene? Kde mas RS predek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 FS-III je normálně obtažený bílou barvou a jemně utřený hadrou tak, aby ve vyražených písmenkách barva zůstala. Nic složitýho... PS: Davon: A kde mám RS čumák??? Proč se nepodívaš na můj web! Zatím, to tam nemám celý hotový, ale základní foto tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 FS-III je normálně obtažený bílou barvou a jemně utřený hadrou tak, aby ve vyražených písmenkách barva zůstala. Nic složitýho...PS: Davon: A kde mám RS čumák??? Proč se nepodívaš na můj web! Zatím, to tam nemám celý hotový, ale základní foto tam je. Chvala panovi! Rozdil jako hovado! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Též přidám můj pokus.toto je origo a samozřejmě nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 A trošku změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 No a z boku,ale co to je za barvu teď nevim sem si to v garage zapoměl opsat. Ale pokud by někdo chtěl, bezevšeho skočím zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Oukej, k cerne se to hodi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 hmm ta zluta neni zla...ja pristi rok zkusim cernou aspon na bubny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 (editace) Tak a ted bych prosil - poradte me jakou barvu na brzdy na toto auto. 1.6 100PS Bubny - foto Editováno: 25. Duben 2008, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Tak a ted bych prosil - poradte me jakou barvu na brzdy na toto auto. 1.6 100PS Bubny - foto ja bych dal tmave modrou nebo cervnou...a jeslti chces aby to bylo vyrazne tak mozna zlutou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 bubny černé !!! dyt je to jinak děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 bubny černé !!! dyt je to jinak děs nekdo ma rad cirkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 TEMATA V PODVOZKU A V EXTERIERU BYLA SPOJENA V JEDNO vitto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Já dělám brzdiče červeným hammeritem a je to lepší než ty spreje k tomu prej přímo dělaný. Bubny bych udělal určo černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Tak a ted bych prosil - poradte me jakou barvu na brzdy na toto auto. 1.6 100PS Bubny - foto Já bych dal zadní kotoučovku a natřel pak libovolným lakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Lidi, myslíte, že se k šedé-stone budou hodit bílé brzdové třmeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Lidi,myslíte, že se k šedé-stone budou hodit bílé brzdové třmeny? No bily je budes mit tak do prvniho brzdeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Lidi,myslíte, že se k šedé-stone budou hodit bílé brzdové třmeny? No bily je budes mit tak do prvniho brzdeni Nj na tom něco bude. To je jako bys chtěl mít bílí pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Lidi,myslíte, že se k šedé-stone budou hodit bílé brzdové třmeny? No bily je budes mit tak do prvniho brzdeni Nj na tom něco bude. To je jako bys chtěl mít bílí pneu Asi tak. Ja je mam ve strbrny diamantovy metalize, doporucuju. Ale zas mam tmavy auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Toto je moja verzia brzdičov. Farba od Motipu - modrá - striekaná. Malé chybičky krásy opravené štetcom. Výsledok je dosť slušný nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 mám bílou Okinu a plánuju 17"RS kola - velmi vážně uvažuju o zlatých třmenech, ale rád bych to někde viděl - nemáte nějakou fotku ze srazů, zatím jsem na nic nenarazil ... díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Toto je moja verzia brzdičov.Farba od Motipu - modrá - striekaná. Malé chybičky krásy opravené štetcom. Výsledok je dosť slušný nie ? nice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.