Davon Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak a ted bych prosil - poradte me jakou barvu na brzdy na toto auto. 1.6 100PS Bubny - foto Já bych dal zadní kotoučovku a natřel pak libovolným lakem... Jo to ja bych dal taky, ale nejak jsem od toho ustoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak a ted bych prosil - poradte me jakou barvu na brzdy na toto auto. 1.6 100PS Bubny - foto Já bych dal zadní kotoučovku a natřel pak libovolným lakem... Jo to ja bych dal taky, ale nejak jsem od toho ustoupil... Ja ji dal a sem spokojen A trmeny do stribrny diamantovy, jako sem mival bubny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 no, bubny mám na černo a přední brzdiče udělám asi taky na černo, pač nevím co by se jinýho hodilo na bronzovou metalízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 no, bubny mám na černo a přední brzdiče udělám asi taky na černo, pač nevím co by se jinýho hodilo na bronzovou metalízu co třeba žlutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 no, bubny mám na černo a přední brzdiče udělám asi taky na černo, pač nevím co by se jinýho hodilo na bronzovou metalízu co třeba žlutý No to je dost provokativní, mám radši něco decentního. Ještě jsem přemýšlel o stříbrné, ale to zase nevyniknou hliníky... Nebo nechat bubny a brzdiče galvanicky pozinkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Co treba nechat pochromovat,to by taky nemuselo vypadat spatne a jeste jsem to nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Co treba nechat pochromovat,to by taky nemuselo vypadat spatne a jeste jsem to nevidel Chromování je na pytel, pač když ten povrch není absolutně rovnej, tak to ztrácí efekt, ale to zinkování by mohlo být OK. ale trvá to 14 dní, to je tak sehnat druhý z vrakáče a jedny nechat nazinkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Používám Motip ve spreji určený na bubny atd. a sezónu vydrží jak víno, takže nic neřeším, jen je malý sortiment odstínů-viděl jsem jen tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 preco si dal lesklu? matnu by este menej bolo vidno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Tak moje zkušenost,koupil jsem si od Foliatecu a udělal vše podle návodu.Chvíli po tom asi týden jsem jezdil v klidu a super potom jsem začal jezdit jak jsem zvyklej a tu barvu na brzdičích jsem spálil.Nepřibrždujou mi kola ani nic takovýho,prostě to ta barva jen nevydržela.Míslo krásný jasný barvy jen tmavej hnus s prosvítající barvou.Takže máte někdo nápad,která barva vydrží drsnější zacházení?????díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Tak moje zkušenost,koupil jsem si od Foliatecu a udělal vše podle návodu.Chvíli po tom asi týden jsem jezdil v klidu a super potom jsem začal jezdit jak jsem zvyklej a tu barvu na brzdičích jsem spálil.Nepřibrždujou mi kola ani nic takovýho,prostě to ta barva jen nevydržela.Míslo krásný jasný barvy jen tmavej hnus s prosvítající barvou.Takže máte někdo nápad,která barva vydrží drsnější zacházení?????díky Mam to lakovany strbrnou metlou od Motipu a jeste od ty druhy bezne dostupny znacky, drzi to jako svine i pres zimu, mel sem tim delany i bubny. Jediny, co jsem s tim udelal, ze kdyz jsem nalakoval obe strany jedny napravy, prohnal sem auto po okoli, abych to trosku vypalil, a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Tak moje zkušenost,koupil jsem si od Foliatecu a udělal vše podle návodu.Chvíli po tom asi týden jsem jezdil v klidu a super potom jsem začal jezdit jak jsem zvyklej a tu barvu na brzdičích jsem spálil.Nepřibrždujou mi kola ani nic takovýho,prostě to ta barva jen nevydržela.Míslo krásný jasný barvy jen tmavej hnus s prosvítající barvou.Takže máte někdo nápad,která barva vydrží drsnější zacházení?????díky Mam to lakovany strbrnou metlou od Motipu a jeste od ty druhy bezne dostupny znacky, drzi to jako svine i pres zimu, mel sem tim delany i bubny. Jediny, co jsem s tim udelal, ze kdyz jsem nalakoval obe strany jedny napravy, prohnal sem auto po okoli, abych to trosku vypalil, a funguje to Presne tak, Motip, Duplicolor - vyborna zkusenost za par kacek. mam to i na bubnech a po roce se to malinko olouplo... Pretru a jedu dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 já to na fábce natřel hemerajtem a po dva roky co jsem ji měl jsem na to nemusel šáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 já to na fábce natřel hemerajtem a po dva roky co jsem ji měl jsem na to nemusel šáhnout Ja to mam nyni Hammeritem a drzi jak zidovska vira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) ja som mal natrete este v roku 99 zadne bubny ciernym matnym Antirezinom. Bola to super hmota, nespalila sa, bola aj pruzna a vyzeralo to lepsie ako ta sedo-hrdzava farba. Robil sa v roznych farbach, bola tam aj zelena. Teraz som to chcel aplikovat na nove auto a ejha. Antirezin to ma uz za sebou R.I.P. btw. preco to striekaju takou smejdovou farbou co nic nevydrzi? zeby SIMPLY CLEVER ? mne ta farba pripada ako nejaka ochrana pri prevoze dielu od vyrobcu do skodovky Editováno: 29. leden 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 firma která vyráběl antirezin asi krachla, byli to dost nerplatiči, než jsme z nich vydyndali co nám dlužili ale zase asi fungujou pod jiným názvem a něco podobnýho zase vyráběj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 firma která vyráběl antirezin asi krachla, byli to dost nerplatiči, než jsme z nich vydyndali co nám dlužili ale zase asi fungujou pod jiným názvem a něco podobnýho zase vyráběj hej? a nevies nahodou ako sa to vola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) Milotec má na stránkách nějakou barvu na brzdy.. http://www.milotec.net/Barva-na-brzdove-tr...elena_g370.html Máte někdo zkušenosti? Editováno: 29. leden 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) firma která vyráběl antirezin asi krachla, byli to dost nerplatiči, než jsme z nich vydyndali co nám dlužili ale zase asi fungujou pod jiným názvem a něco podobnýho zase vyráběj hele, já jsem tu barvu loni na podzim normálně koupil u nás v drogerii - a tady mrkněte - našel jsem v pohodě jejich stránky, takž asi nekrachli, že .... chytrá barvička Editováno: 30. leden 2007, autor: Mara53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) chytru barvicku som nasiel aj ja. chytra barvicka ma aktualizaciu webu z 18.9.2002, volal som na to tel cislo co tam je a je tam hlaska - cislo nie je zapojene. ale teraz som si vsimol ze na CZ stranke je ine tel cislo ako na SK stranke. skusim to z CZ stranky. Editováno: 30. leden 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) tak som skusil aj Tel.: 577 901 057, ale "cislo ktore volate neexistuje". tukal som 00420577901057, tak som sa snad nepomylil na Sk stranke je 00420 / 67 / 790 10 57 a-ha, tak uz vidim ten rozdiel, je tam iba preklep v smerovke Zlina, spravna by mala byt smerovka 577 Editováno: 30. leden 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak som skusil aj Tel.: 577 901 057, ale "cislo ktore volate neexistuje". tukal som 00420577901057, tak som sa snad nepomylil na Sk stranke je 00420 / 67 / 790 10 57a-ha, tak uz vidim ten rozdiel, je tam iba preklep v smerovke Zlina, spravna by mala byt smerovka 577 Pokud by jsi mel problem s poslanim/ sehnanim, napis mi. Tady Ti ji sezenu a poslu Postou nebou PPLkou na Slovac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) toto som nasiel v obchodnim rejstriku: MANED PLUS, spol. s r.o. Zapsáno: 21.prosince 1994 Vymazáno: 10.února 1999 ANTIREZIN s.r.o. Zapsáno: 10.února 1999 Vymazáno: 27.prosince 2001 CHYTRÁ BARVA s.r.o. Zapsáno: 27.prosince 2001 Vymazáno: 14.prosince 2005 Spol. VVŘB, spol. s r.o. Zapsáno: 14.prosince 2005 Vymazáno: 17.března 2006 Spol. VVŘB, spol. s r.o. v likvidaci Zapsáno: 17.března 2006 Ostatní skutečnosti: - Rozhodnutím jediného společníka při výkonu působnosti valné hromady dne 09.03.2006 byla společnost zrušena s likvidací ke dni 09.03.2006, tímto dnem vstoupila společnost do likvidace. Zapsáno: 17.března 2006 tak som sa rozhodol pre Antirezin asi neskoro. Editováno: 30. leden 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 hele, já jsem tu barvu loni na podzim normálně koupil u nás v drogerii - a tady mrkněte - našel jsem v pohodě jejich stránky, takž asi nekrachli, že .... chytrá barvička no možná doslevně nekrachli,ale každopádně to asi zabalili nástupce se jmenuje Akvarea Zlín, ale nevím zda ještě fungujou, já s nima pro jistotu skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 firma možná skončila, převedla výrobu a nebo i změnila sortiment, ale na netu i v kamenných obchodech jsou tyhle plastový balení 0,6 barev Antirezin stále ke koupi. Cenovka je okolo 220-250,- Kč co jsem viděl tady u nás. Osobně mám jednu černou v garáži, a na jaře s ní budu opravovat část nábojů těsně za al.diskem - nelíbí se mi,jak tenhle kus pořád chytá rez.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.