Červenec 14, 201015 r Není zač, myslím, že KAKOS tady odsud by ti to zodpověděl přesně, protože ten mi ty podložky dělal a nejen mě a dost si to nastudoval, má na ně program v CNCčku v práci, tak myslím, že skoro jistě někomu dělal podložky i na O2.
Červenec 14, 201015 r Tak jsem mu zaslal soukromou zprávu. Sice tu byl na foru 24 května naposled, ale snad se mu to zobrazí na emailu. Zatím díky moc. Jinak co se týče asi rozměrů na pružiny tak by to bylo ok. spíš jde o tu nápravu, kam se bude vkládat ta podložka, jeslti je stejná.
Srpen 21, 201015 r nemá někdo telefon na kakose nebo na někoho kdo by vyrobil pobložky pod pera na O1 podle výkresů co jsou tady Upraveno Září 3, 201014 r od mahonycz
Září 15, 201014 r Objednal jsem tlumiče Bilstein , mám starší origo pružiny a až mi kakos pošle podložky tak to tam vše nasypu
Září 15, 201014 r chlapi poraďte můžu zvednout zadek octavky za Haldex nebo spíš za bod X???samozřejmě přes dřevěnou podložku
Září 18, 201014 r podlozky su nahodene vpredu 2cm original skoda, vzadu 2cm vysustruzeny silon, este ma caka nahodenie plechu pod motor a auto je pripravene na zimu!!!
Září 18, 201014 r ahoj,kdyby někdo chtěl,tak mám sadu podložek OI na zvýšení předek 3cm zadek 1.5cm, cena 1000kč,jen osobně posílat se mě nechce, mužu i namontovat,slavkov u brna,email-pokladnicka.m@seznam.cz
Září 22, 201014 r Tak už jsem to zvednul podložky od kakose 30 + 30 starší orig.pružiny Bilsteiny kdyby někdo chtěl snižovat jsou kmání původní pružiny -35(40) snižováno v D fy ABT přidám zdarma jeté tlumiče 4 přední 2 zadní Tábor - 608 432 019 Upraveno Září 22, 201014 r od mahonycz
Září 29, 201014 r Zdravim vsechny co zvedaji Zbyly me podlozky pod zadni pruziny na O1 kombi, tak kdyby mel nekdo zajem jsou k mani. Nove ze silonu. Cena 300,-Kc za obe. Jsem z Prahy, takze spis preferuju osobni predani. email: pavel1468@seznam.cz Cus Upraveno Září 29, 201014 r od Pavel68
Září 29, 201014 r Zdravím, díky za návody na tomtu foru. Svoji oktu jsem zvedl v předu o 26mm a vzadu o 15mm. Konečně už nedrhnu nárazníkem o zem jako to bylo předtím:-D
Říjen 8, 201014 r Ma niekto (okrem mna) na zdvihnutej octavii xenony? Nerobi to neplechu, snimace na napravach su predsa o 2cm vyssie nevadi to???
Říjen 9, 201014 r Teď jsem si nechával dávat podložky dozadu, aby se to ještě zvedlo o 2cm. Mám paket špatný cesty a ještě o 2cm zvedlý, abych byl úplně přesný. Byl jsem v autorizovaným servisu na geometrii a seřízení světel a tam narazili na to, že jak je to zvedlý tak nebylo schopno se vykalibrovat nastavení xenonů. To čidlo, prý není schopno při zatížený zadku už ty xenony sklápět. Tak nevím. Včera jsem s tím jel sám a zatím je to ok, ale naloženej jsem meště nejezdil. Chtěl jsem se zeptat jsou na Scoutu úplně jiný snímače? že by se tam dali případně z něj?
Říjen 9, 201014 r Podlozky aj xenony mam na O1 , Scout ma uplne ine snimace ako O1 nepasuje to v ziadnom pripade zo Scouta na O1.
Říjen 9, 201014 r No bude potřeba změřit původní dýlku táhla na nivelační čidlo a pak změřit po zvednutí rozdíl kterej naměříš musíš někde docílit tím že buď posuneš celý čidlo směrem dolů(naměřený rozdíl)nebo upravíš dýlku táhla. Tady u táhla budeš muset prodloužit.To platí pro obě čidla jak v předu tak i vzadu.
Říjen 9, 201014 r Né tak jámam octavii 2. ACEK - To táhlo myslíš takovou tu tyčinku mezi těmi vodiči nebo jak to nazvat co je na nápravách? V servisu říkali, že by právě možná šlo kdyby se prodloužila? Myslíš, že by to tedy šlo? Mám se tedy s nimi domluvit ať to zkusí? A nebo sehnat ze scoutu? Upraveno Říjen 9, 201014 r od century
Říjen 9, 201014 r Jo vím že to je na OII pokud to zládnou tak jim to dej pokud jsi zručnej udělej si to sám.Já bych si stím poradil hravě.Tak stačí sehnat dvě táhla a prodloužit ale musí to bejt o to co to je zvedlý a měřit musíš u čidel udělat značku mezi čidlem a táhlem (na tý páce co naní je přidělaný táhlo a tělem čidla)před zvednutím a potom po zvednutí poměřit rozdíl kterej tam vznikne a o ten ty táhla prodloužit.pro porovnání by bylo dobrý nechat si ukázat obě táhla ze scautu a normální ho podvozku to by mohlo stačit.ale to by se nejlépe řešilo s autem na místě.Tady je jen teorie. Upraveno Říjen 9, 201014 r od acek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.