Květen 8, 200916 r [No jo no...jsem dědek.Každej jednou zestárne no.Hele jdu na ztahování foteček.Chcete???
Květen 8, 200916 r ahoj- dobrý večer!!!!! přišel jsem o nějakej drb??? sem tu jen na skok tak jestli sou nějaky novoty :-)))) ........
Květen 8, 200916 r no já moc nesrazuju :-( navic dneska sem měl trochu nabytej program tak sem ani nemoh
Květen 8, 200916 r Autor ahoj- dobrý večer!!!!! přišel jsem o nějakej drb??? sem tu jen na skok tak jestli sou nějaky novoty :-)))) ........ No Roman je náš novej VRCHNÍ ENERGETIK..tak bacha aby Ti nevypnul proud..za blbý kecy...
Květen 8, 200916 r No Marku to je dost!!! Kde se flákaš??? Asi Vám všem zvednu zálohy na elektrickou energii!!!
Květen 8, 200916 r Autor No Marku to je dost!!! Kde se flákaš??? Asi Vám všem zvednu zálohy na elektrickou energii!!! mě ne, já jsem zde MUŽ č.1....
Květen 8, 200916 r Autor no to bylo keců a fotky nikde žádný...romane co je?.....to čekáš až půjdu spát a ukážeš je jen ostatním....JÁ UŽ DNESKA FOTKU DAL...DO PLACU... Upraveno Květen 8, 200916 r od Marek
Květen 8, 200916 r Autor tak to jo..tak klucí..jdu bydlet..ráno vezu herečku do práce tak abych byl fit...mějte se a moc mě nepomlouvejte...brou...všem....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.