Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 zdravicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no záleží jakých máš spalování a co na to Tvůj kotel co kotel, ale co spíš na to herečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 čau svačináři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tě pic stando , nemas nahodou brachu sem ted videl podobnýho písta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 zdravicko nazdár no to je dost mam hlad a potřebuju spravit chut ... co je na vyběr... co kotel, ale co spíš na to herečka herečka je zvykla na moje zdravy spalování... .... v krbovkách už se netopí tak nehrozí ani žádnej výbuch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jirka:písta??? co to je nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 herečka je zvykla na moje zdravy spalování... .... v krbovkách už se netopí tak nehrozí ani žádnej výbuch.. tak to je dobrý. musíš si jít dát kouřovou a dobrou kavičku a bude ti fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Raco : nic ja mam dneska dovolenou .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Stadno : jako borce , cipa , písta , cloveka apod ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Raco : nic ja mam dneska dovolenou .) tak tos mě zklamal.... .. co si ted počnu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Raco : zkus poprosit slecnu co sis vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Stadno : jako borce , cipa , písta , cloveka apod ... tak to jsou nějaký cizí slova na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to vis ) vsichni tahli o vikendu na prahu , tak ja prozmenu na brno .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 proto ti nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Raco : zkus poprosit slecnu co sis vzal no ta právě už šla taky do práce.. ... tak to musim do šesti než pujdu domu vydržet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 prekééérka , no tak muzu ti nabídnout zbytky od oběda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já ti mohu nabídnout .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 :D :D ..tak to je pěkná bída...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 co by jsi taky chtěl zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 co by jsi taky chtěl zadarmo takže nějaky vepřovy jatyrka na houbách a hranolky??? to není špatny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak to nechceš moc, jen co přijde svačinář, hned ho pošleme na nákup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no tak mel jsem tu takovou jednu slusnejsi porci kachnicky se zelickem a knedlikem ale tak kdyz je to panum malo tak nic no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ty kráso, to bych si hned dal. neměl jsem jí tak dlouho, že už ani nevím jak to chutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no dopr. a ja musim žvejkat nějakej hnusnej slunečnicovej chleba se salamem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nic nebude ste mi nasrali tak se s vama neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.