Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tady stále pod mrakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nedeeleej zagorku tady uz je pouzitelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tady bude taky, ale až tak zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no nekecej ses zase na jihu co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tááhnu dom... cuas a peknej vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jsem v Praze, doma budu až zítra odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nejak nemám čo čítať vo fóre žeby prišlo LETO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Přijed taky! Rád bych , ale jet pro buřta tam a zpět 600 km..to je dost ...já se šetřím na 11.7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nejak nemám čo čítať vo fóre žeby prišlo LETO Tak něčím přispěj...téma si můžeš vybrat dle libosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zdravím všechny..jsem zase mezi Vámi abych tak řekl mezi svými Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj náčelníku!! poslušně hlásím příchod a dám si pivíčko :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj...to je slovo chlapa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jj dneska sem vyšťavenej tak to potřebuju spláchnout......jaky máme tema dne teda spíš večera????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No nikdo nic nenadhodil..zkus něco Ty pls..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no já nevim ale co třeba typy kam jedete na dovolenou??případně kde všude jste byli,at mam co zavidět????.....nic jinyho mě ted hned nenapadlo..... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Já byl: v NDR, NSR, Bulharsku, Polsku, Maďarsku, Slovensku, Rumunsku, Itálii a nakonec to nejlepší...v RUSKU ...a viděl jsem dokonce Lenina ...Rudé náměstí....Chrám Vasila Blaženého...to byl opravdu zážitek..to Rusko...fakt super .... ....a teď jezdíme hlavně po ČR .......hrady, zámky, zoo apod......tady v čechách je nádherně...takový Chorvatsko, Mallorca apod mě vůbec nelákají.... a můj opravdový sen je AUSTRÁLIE Editováno: 22. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jsem taky zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 AHOJ STANDO..SE ZAPOJ...POKLADNÍKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 není s čím. na dovolenou jezdím většinou po Čechách, akorát loni jsem byl s přítelkyní v Osvětimi a v Osravě a letos pojedeme na dětský tábor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ahoj stando!! tak Marku ..... v mladí sem byl Bulharsko,Jugoslavie...s hokejem sem se podíval do Švýcarska,Švédska a Dánska no a pak sem si našel tu svoji herečku a jezdim taky po čechach hrady a zámky to taky máme rádi zrovna dneska sme byli na výletě na zámku v Ploskovicích abych nezapoměl na svatební cestu sme byli v Tunisu,tam bylo hezky ale to vedro mě opravdu nebralo. Muj takovej menši sen je projed skandinávii mrknout za polární kruh atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Karviná hlásí,kroupyuž jsou fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 zdravím Karvinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak koukám MArku a Jindro, že jsem jedinej z nás kdo nemá procestováno půlku světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Karviná hlásí,kroupyuž jsou fuč a nějaké škody..nebo pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 zdravim karvináka....tady u nás je ted sluničko a teplo na neby skoro ani mráček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.