dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak zaleží co jsi udělal, nikdy nevíš, co máš udělat. to pak zjišťuješ až pak, jestli si to neměl udělat jinak S tím souhlasím, skušenosti .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a co včera co sis nakonec v místní restauraci dal ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 aaa to promin... ... třeba se někdo najde V pohodě možná se nakonec ještě budu smát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jestli nebudete už jíst, tak já bych si ty vaše obědy vzal u nás už jsou taky prázdný talíře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak co dádo , co nového u vás na dědině ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak jsem po obědě a co tady čtu, to je hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Co mas na mysli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to jestli máte poslat vlasy nebo chlupy a nebo neštovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Taky jsem se "doplácal" z O a jde se hají (teda jak doženu neúčast na fore).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to si celkem dáš, než to doženeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to jestli máte poslat vlasy nebo chlupy a nebo neštovice Joo to je dobytcarna , ale tak na mistni pomery jeste klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Standis: ani ne myslím, že jsem u konce ale pěkně jste s tím pohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak co dádo , co nového u vás na dědině ? Leda tak foukající vítr, takže nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jak tak koukám, tak předchozí stránku jsem tak akorát zameškal obědem a bylo to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Joo to je dobytcarna , ale tak na mistni pomery jeste klid je pravda, že tu byly i horší věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 boha jeho ... akorat sem se chystal zrat a tady todle ... Woe, ty si dávej pozor ať si ho při holení hlavy neufikneš snad nikdo nemáte k obědu chlupatý knedlíky.. ja chtěl taky obědvat ale asi to ještě odložim všichni asi zvrací :-) no jak jsem si to teď četl tak jsem se tak řezal smíchy až mi vyhrkli slzy do očí...díky kamarádi že mě tak dobře bavíte :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak jsem po obědě a co tady čtu, to je hrůza no nedělej Stando,já myslím že bys i ten chlupatej koberec u nějaké slečny olízl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Joo to je dobytcarna , ale tak na mistni pomery jeste klid Tak to bychom teda mohli ještě přitvrdit,co Klucííí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak nastrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj všem...tak to asi ani nemá cenui sem psát, kde jsem se všude včera oholil co?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj všem...tak to asi ani nemá cenui sem psát, co sem si na nem vyholil co?... tak nektery by to treba zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj všem...tak to asi ani nemá cenui sem psát, kde jsem se všude včera oholil co?... Máro ty bejku....mě to teda zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak nastrel No já nevím,ještě není po 22 hodině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no jak jsem si to teď četl tak jsem se tak řezal smíchy až mi vyhrkli slzy do očí...díky kamarádi že mě tak dobře bavíte :palec2: to ještě nic není, bylo to i horší, to jsem skoro chcal smíchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no nedělej Stando,já myslím že bys i ten chlupatej koberec u nějaké slečny olízl tak to nikdy, už je jiná doba, teď jsou v kurzu holobobři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.