raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak i ja sem po obědě byly šunkofleky a žadnej chlůup sem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Stando ty smusel mit vzdycky neco extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj všem...tak to asi ani nemá cenui sem psát, kde jsem se všude včera oholil co?... nebuď měkkej No já nevím,ještě není po 22 hodině čeho se bojíš? tady se na čas nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak i ja sem po obědě byly šunkofleky a žadnej chlůup sem nenašel kde by jsi ho chtěl hledat, že by herečka se nestihla oholit??? Stando ty smusel mit vzdycky neco extra tobě by se to Jirko líbilo, brodit se hustým lesem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 No já nevím,ještě není po 22 hodině Dáda pujde zachvilku spát tak to můžem rozhrnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tobě by se to Jirko líbilo, brodit se hustým lesem?? Jáá si doma urdžuju pořááádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) Dáda pujde zachvilku spát tak to můžem rozhrnout Nebuď tak hrrrr, joooo edit: nějak se tam vloudil smajlík co tam něměl být: "" Editováno: 16. Červen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 nebuď měkkej Stando všude a tupou žiletkou................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 spines: nemáš náhodou nějaké známé na MMB? (magistrát) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jáá si doma urdžuju pořááádek pořádek musí být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Stando všude a tupou žiletkou................ tak to vypadáš, jak oškubaná husa nebo jak hroch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jo ale na hlavě mám cca 3mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Stando všude a tupou žiletkou................ To bylo asi "vostrý" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jo ale na hlavě mám cca 3mm J8 jsem zvědavej, jak dopadnu zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jde o zvyk..víš jak jsou žiletky drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak něco pro odlehčení odpoledne,čtěte pak titulky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jo ale na hlavě mám cca 3mm tak sem hoď foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jen hlavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak to nikdy, už je jiná doba, teď jsou v kurzu holobobři když je koberec udržovanej tak taky :smich: :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak něco pro odlehčení odpoledne,čtěte pak titulky :smich: tak ten začátek moc na odlehčení nebyl, jedině snad, že by někdo nechtěl dnešní oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jen hlavu? klidně všechno, třeba sem přilákáš pár holek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to ještě nic není, bylo to i horší, to jsem skoro chcal smíchy no já jednou rozemsál tak kámošku jaks jsem pařili,že se fakt pochcala :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak stane se úplně lehce, tomu věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 když je koberec udržovanej tak taky :smich: :prc: ale musí to být jen minimální vrstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak i ja sem po obědě byly šunkofleky a žadnej chlůup sem nenašel Přeci sis nemyslel že když ti vaří oběd tak se ti u něj nebude holit ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.