raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 uvidíme jak dopadne.....já mam navigace v mobilu na zkoušku 2 ...sygic mcguider a ndrive obě šlapou sice maj nějaky chybičky ale to maj i klasicky nav.,zkoušel jsem i tu orig.nokiackou ale ta mě nějak neoslovila nepřivětivý prostředí a hnusna hlasova hlasova nav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 já jako navi používám...PDA GLOFISH X500 / služební /......a nemám rád symbian...a tady ho nemám ......mám tam IGO6 a přelvexluju to na 8....mapy v poho na netu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Zdravím chlapy, se chvilu neukážu a toliko příspěvků.. slušný Marku ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Nazdárek..já ale pomažu do postýlky...herečka se už meje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ja symbian taky moc nemusim nicmene telefon ktery sem si vybíral musel umět navi a tak nebyla volba....pomalu si zvykam a libí se mi že se tam dá instalovat kdejaka kravinka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 mrkněte co mám za funkci...to proto že pořád Míru upozorňuju na to aby šel spát když se blíží 21h......DOBRÝ NE? takže orlojář...žádnej amatér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 MArku a koukal jsi včera na tu ČT1 ? pěkná funkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ja symbian taky moc nemusim nicmene telefon ktery sem si vybíral musel umět navi a tak nebyla volba....pomalu si zvykam a libí se mi že se tam dá instalovat kdejaka kravinka :-) Já mám Symbian i WM, takže jsem defakto nestranej chybí mi už jenom palm nebo blackberry, ale s tím moc nesympatizuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 MArku a koukal jsi včera na tu ČT1 ? pěkná funkce Jo koukal...zuzanku norisů já tajně miluju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jo koukal...zuzanku norisů já tajně miluju..... A co obsahově? + nahota, líbila? Ale přišel mi ten díl takovej jinej oproti ostatním.. a brácha nemohl z toho, jak viděl ten konec, jak zabrzdil pod tím mostem, měl jet dál, stejně by si lak neodřel :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Zítra odjíždím do Prahy, z tama asi nikdo nejste, že..? Krom Everse, co tam pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jo s takovým autem to měl projet....no jo měl to ve scénáři ..ale ten díl byl takovej slabej oproti předchozím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Zítra odjíždím do Prahy, z tama asi nikdo nejste, že..?Krom Everse, co tam pracuje Prahu nebrat.....západní čechy..to jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jo s takovým autem to měl projet....no jo měl to ve scénáři ..ale ten díl byl takovej slabej oproti předchozím.. Nemastnej, neslanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Prahu nebrat.....západní čechy..to jo.. Až tam neee, tam jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ale zuzanka to trochu pozvedla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Až tam neee, tam jindy OK stav se......sporťák-Jenda-KIBI byl u mě a se mnou spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 OK stav se......sporťák-Jenda-KIBI byl u mě a se mnou spokojen Služby všeho druhu, doufám.. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jasně..jídlo -pití a pak už musel jet domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Mažu spát..tak zase zítra ráno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Měj se, čauky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ted mi na icq naběhlo,že Jenda(kibi) má dnes narozeniny..tak JENDO všechno nejlepší ,hlavně zdravíčka a štěstíčka a at ti to v té nové lásce jen kvete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 čerti ahojky :)Od zejtřka budu k tobě blíž než obvykle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 dobrý ránko.....u nás pěkná mlha ale dusno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.