Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hele ja spal zamcenej v aute, ale prej přiletělo ufo nebo co udělalo krhy v obilí a tak.. :)

Z hodne veci bych ho usvedcil (dádu), ale v tomhle je cistej :) tou dobou seděl pěkně u masíčka, páč měl hlad a nerušeně si povídal u pivečka s lidma v přístřešku. Pak se nerušeně přesunul o pár metrů dál a tam si dával fajfku míru se ŽofkouFattyovou, Bobikem a tou jeho. Takže asi tak.

Díky, seš fakt kamoš :palec2:

Vloženo
Spine: no .. hele a to mi došlo asi po 20min, co ona se smála čemukoliv a já to v sobě taky dýl jak půlminuty envydržel a smál se všemu.. Pak mi to došlo :doh:kol-34:

no tak to se nedivím že se vám zdála divná.... :smich:

Vloženo
Taky bych si s váma dal,už sem nehulil ani nepamatuju ;)

Hele já si dal po 4tý v životě.. ale musím říct, že přes to hydro (vodárnu) je to celkem zajímavý a možná proto mě to tak nerozbilo lol

Vloženo
Hele to bylo i před tím ;) a zaručím se za to, že si MArek nic nedal !!!

To až potom se to malinko zvrtlo :smich:

Nevim jestli zrovna tvoje ruceni bude mit nejakou vahu, rekl bych ze si 99% nepamatujes a to 1% si pamatovat nechces ;)

Vloženo
no já nevím chlast a hulení to není moc ideální kombo ;)lol

Chlapče, tam se to projevilo jako největší hardcorek :p ale dá se to přežít a v klídku ustát lol jsem toho příkladem :palec2::smich:

Vloženo

Spine: možná, že Rob naštětí nesehnal sklo, jinak by to bylo asi horší, ale zase ze skla bych to nejel, to bych poznal, že :smich: . Co já vím, tak právě kombinace chlast a zelíčko ze skla je omračující.. Ale znám lidi co to ustojijou (hovádka).

Vloženo
no já nevím chlast a hulení to není moc ideální kombo ;)lol

AAaa evidentne tomu rozumis :)) No ne jenom ze to nehulim.. ale z duvodu dost silneho poziti sem tuto nabidku take musel odmitnout...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...