Srpen 27, 200916 r ráca: dá se to dohledat..... pár desítek stránek dozadu :smich: Upraveno Srpen 27, 200916 r od baris
Srpen 27, 200916 r jen nekecej a kdo mi začal hanit barvu a kola lol pokud ti hanil barvu a kola, tak je to v pořádku, to schvaluji
Srpen 27, 200916 r beztak standu jenom sere ze mi si tu povidame a on musi makat ... mi si tady hezky povidame tak je jasny že pracujicim to vadí....počkejte večer až budu v rachotě já jak budu prskat
Srpen 27, 200916 r pokud ti hanil barvu a kola, tak je to v pořádku, to schvaluji další co závidí lol
Srpen 27, 200916 r beztak standu jenom sere ze mi si tu povidame a on musi makat w..e, já už mám od 12 hotovo a čekám až půjdu domu a to, že si se mnou nepovídáš ti vrátím na tvým žluťákovi
Srpen 27, 200916 r ráca: dá se to dohledat..... pár desítek stránek dozadu tak to bycj chtěl toho odvažlivce vydět co by to našel..
Srpen 27, 200916 r ... mi si tady hezky povidame tak je jasny že pracujicim to vadí....počkejte večer až budu v rachotě já jak budu prskat nj, ta tvoje rachota, budď budeš koukat na péčko nebo si tu stejně psát
Srpen 27, 200916 r další co závidí nene standa nezavidi...ten jedinej ma cit pro vyběr barvy jako já....
Srpen 27, 200916 r souhlas Jindra :-)) ...to sem dneska přide kdejakej mladej co s metlou mysli že objevil svět a přitom to je barva pro hošššany..
Srpen 27, 200916 r ...to sem dneska přide kdejakej mladej co s metlou mysli že objevil svět a přitom to je barva pro hošššany.. ale to už si jednou tvrdil, začínáš se opakovat
Srpen 27, 200916 r ale to už si jednou tvrdil, začínáš se opakovat no já myslel žes to nečet......tak radši pro tebe po druhy a pro standu poprví ...oukej studentiku???
Srpen 27, 200916 r no já myslel žes to nečet......tak radši pro tebe po druhy a pro standu poprví ...oukej studentiku??? jasně dělníčku , ale já číst umím
Srpen 27, 200916 r hola hola pracanti....sem konečne online tak sem zvědavej na pokračování duchaplné rozpravy :-))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.