Říjen 8, 200915 r tak to ne ... to ja budu hrat MW2 .) taky nepujdem do hospody budem v hotelu hele když by to nevycházelo tak určo bychom mohli posedět jak budu na Prodigy,popř. Rammstein
Říjen 8, 200915 r to zas bude v ulicích nablito .... tak jako pokud s náma nepůjdeš tak myslím že v poho
Říjen 8, 200915 r jinak dnes jsem měl moc dobrej oběd :palec2: teď si dám ještě kávičku a spokojenost veliká
Říjen 8, 200915 r Autor tak jako pokud s náma nepůjdeš tak myslím že v poho tak z nealko pivka se moc nepobleju
Říjen 8, 200915 r http://www.novinky.cz/ekonomika/181035-rom...ve-reklame.html trička dostanou a ještě vyskakují :smich:
Říjen 8, 200915 r copak nějaká vlastní zkušenost no o tom žádná ...i když už jsem si dlouho pořádně neodplivl
Říjen 8, 200915 r Autor to já taky ne...to víš...nealko....to mi jic nedělá..a whisku nebudu blejt..přeci...
Říjen 8, 200915 r tak většinou z kvalitního vína,nebo tvr.alkoholu pokud člověk nemíchá tak se snad ani poblít nemůže......
Říjen 8, 200915 r Autor přesně tak....já nemám problém vypít lahev 0,5 l dobré irské whisky / tullamore dew / a pak jsem bez žaludečních problémů...dokonce se to dá i pivkem ale toho nesmí být moc.......ale základ je u pití jíst....
Říjen 8, 200915 r Autor tak tulamore pijeme i na tenise,jemná je a dobrá jo irové se vyznají...těch 12 let na ní akorát
Říjen 8, 200915 r tý woé...vedle ve vchodě...záchranka...hasiči....ale nehoří...naštěstí..... hmm třeba tam maj jen nějakou chlastačku ...anebo zatím nehoří
Říjen 8, 200915 r jo irové se vyznají...těch 12 let na ní akorát ale co třebas vůbec nemusím je honza chodec,to mi nejde vůbec do huby
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.