Říjen 9, 200915 r myslím že je to lidma ne značkou servisu asi to tak bude, ale je pravda, že u škodovky jsem se s tím ještě nesetkal, a to už jsem navštívil celke dost salonů
Říjen 9, 200915 r tohle sem dnes vyfasoval takže až uvidíte někoho v tomhle tak ho mlaťte hlava nehlava,teda pokud to nebudu já
Říjen 9, 200915 r Autor asi to tak bude, ale je pravda, že u škodovky jsem se s tím ještě nesetkal, a to už jsem navštívil celke dost salonů asi jsi nebyl v těch správných...ikdyž já jich vyzkoušel u taky dost.......a nyní spokojenost....jak jsi psal....kávička, mattoni / žádné už není / a příjemné jednání...vše vždy vysvětleno, ukázáno....přítomnost u vozu po dobu opravy samozřejmostí....ale to už jsem psal x-krát....
Říjen 9, 200915 r Autor tohle sem dnes vyfasoval takže až uvidíte někoho v tomhle tak ho mlaťte hlava nehlava,teda pokud to nebudu já jestli se ti nelíbí...beru ho ...pokud to má chlapskou velikost XXXL
Říjen 9, 200915 r asi jsi nebyl v těch správných...ikdyž já jich vyzkoušel u taky dost.......a nyní spokojenost....jak jsi psal....kávička, mattoni / žádné už není / a příjemné jednání...vše vždy vysvětleno, ukázáno....přítomnost u vozu po dobu opravy samozřejmostí....ale to už jsem psal x-krát.... tak vyjímky se najdou, a máš štěstí, že si na takovej natrefil, ale mě dnes to příjemný chování velice překvapilo
Říjen 9, 200915 r Autor no možná když viděli toho zoufalce co k nim přišel....zželelo se jim a byli hodní
Říjen 9, 200915 r no možná když viděli toho zoufalce co k nim přišel....zželelo se jim a byli hodní to myslíš sebe co
Říjen 9, 200915 r Autor to myslíš sebe co no tak když to píšu o tobě tak asi myslím sebe...to je logika....no jo...
Říjen 9, 200915 r Autor hmmmmm....to nemá cenu......ještě napiš něco o čokoládě ať můžu se odpojit...
Říjen 9, 200915 r ale prosimtě no o čoládě nic psát nebudu, protože vubec nevím, to jsem tu asi nebyl a koukám že jsem něco prošvihl
Říjen 9, 200915 r Autor Marku, dneska nějaká blbá nálada ne? nálada ne, ale lidi u stolu v hospodě.... ....
Říjen 9, 200915 r tak vždy si byl takovej útočnej a rejpavej a dnes tak smutně nojo to aby si změnil podpis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.