Říjen 13, 200915 r Tak muzes vzit ty moje na zimu za 8tis Ja premyslim ze bych ty moje dal na zimu ale retezy mam nan rozmer 185/60 14 tak to asi parada a anvic na alu retezy nedam pokud se nejdena o rtezy typu snowcat atd není problém,ti udělám řetěz jakej chceš :smich:
Říjen 13, 200915 r To trosku postelujes bude nebo ze by domaci vyroba a pak ty co mam pouziju na mikulase vid
Říjen 13, 200915 r Az na posledni mapku to slo ... kua sem CTF nehral snaad 5 let .) maposledy v unrealu .)
Říjen 13, 200915 r Ne opravdu me se to tam libi chvilema jsme premysleli ze bychom tam postavili, ale z praci je to spatny jinak me fascineuje nejenta priroda ale i historie tam a vubec to vsechno Tak práce tady není, to máš pravdu
Říjen 13, 200915 r Autor Tomáš ví, a ty si to najdi na mapách tak mi tedy polib (,) Upraveno Říjen 13, 200915 r od Marek
Říjen 13, 200915 r Autor ale já to mám v podpisu...to se s tím musí počítat..Ty tam nemáš nic.......asi nevíš jak na to co
Říjen 13, 200915 r ale já to mám v podpisu...to se s tím musí počítat..Ty tam nemáš nic.......asi nevíš jak na to co ale já tam nic mít nepotřebuju, nemusím se tak zviditelňovat
Říjen 13, 200915 r Nez prdel mi to pripoimelo pindika teda U cas snezi jo? No to je spatna zprava ale proste ja neprezuju i kdyby trakare padaly az po skdoahome srazu Ja koukam na www.ceskehory.cz a checkuju webkamery a pec pod snezkou me prekvapilo jak to tam napadlo ale ve Spindlu je to docela ok jen na strechcach trosku snehu lezi to by letni zvladly
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.