Říjen 13, 200915 r A jejeee koukam ze na jedlovy to zas pekne jede tam to nikdy nezklame http://www.sluknovsko.cz/webcamj.php?kamer...;ttt=1255433064 no to je hnus, ještě že jsme níž , ale když si představím, že to je jen pár kilometrů od nás
Říjen 13, 200915 r no to je hnus, ještě že jsme níž , ale když si představím, že to je jen pár kilometrů od nás Bagr kolik to máš ?
Říjen 13, 200915 r Bagr kolik to máš ? Tak teď jsem ve Varnsdorfu a to je tak 4km, a z Velkého Šenova, kde bydlím je to tak 25km
Říjen 13, 200915 r Sekačkáři dneska nemůžu tak mě večer nečekej v poho,já dnes asi budu poslouchat,mám naprostou pecku a ani se ti o ni radši nebudu zmiňovat....by sis myslel co jsem to za debila kterej o této desce rok neví ......opravdu nechápu jak mě to mohlo minout mě takového fandu SOAD
Říjen 13, 200915 r Autor Tobe vzdycky stacilo málo tak já nejsem moc náročnej..to víš..kluk z malého města
Říjen 13, 200915 r Autor koukám že z toho máš vánoce, jak málo stačí ke štěstí tak se měj jo jo mě stačí málo ....když je to pecka ..a tohle je ....tak pa bagříku...
Říjen 13, 200915 r no a já myslel , že jsem v kolektivu oblíben..... i vedoucí s full se někdy mýlí lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.