Říjen 14, 200915 r Zdravím ty woe,vložka to rozpozná i krámy....tak to je slušnej maxík :smich: jinsk u nás je na nule
Říjen 14, 200915 r Autor no taky je tu okolo 0°C.....ale zatím vše co napadá tak hned taje.....alespoň na silnicích jo....
Říjen 14, 200915 r nééé už sněží, a nevypadá to, že by to chtělo tát já jsem ještě nepřezul, doufám, že večer zvládnu cestu domu
Říjen 14, 200915 r Tak jsem se dival na webkameru do meho oblibeneho spindlu a tam je to od vcerejska k nepoznani snih uz vsude takze pojeud az budou zimni pneu tohle by byl sakra adrenalin na letnich
Říjen 14, 200915 r ty woe,vložka to rozpozná i krámy....tak to je slušnej maxík a jo ted si to po sobe ctu
Říjen 14, 200915 r no já asi o víkendu budu muset přehodit kola to já hned jak bude trošku líp a nebudou tam padat ty sra.čky
Říjen 14, 200915 r no koukám z okna a auto už je pokrytý troškou sněhu jdu koukat na webky juknu i k vam no to je teda sila to nam ta zima zacala brzo
Říjen 14, 200915 r jdu koukat na webky juknu i k vam no to je teda sila to nam ta zima zacala brzo tj, žádnej podzim
Říjen 14, 200915 r Tak jsem se dival na webkameru do meho oblibeneho spindlu a tam je to od vcerejska k nepoznani snih uz vsude takze pojeud az budou zimni pneu tohle by byl sakra adrenalin na letnich no to já mám oblíbené jiné webky
Říjen 14, 200915 r jdu koukat na webky juknu i k vam no to je teda sila to nam ta zima zacala brzo kdyby tě ty hory nudily,dám ti jinej link
Říjen 14, 200915 r Autor myslis treba www.sexpage.cz nebo mas jeste jiny jeho oblíbené jsou: www.zvraceny.cz www.rozzlobenimuzi.cz
Říjen 14, 200915 r Autor Kurva p**** ****** ******* *** ** ******** srát .) copak Jirko.....????????????????????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.