Říjen 14, 200915 r jeho oblíbené jsou:www.zvraceny.cz www.rozzlobenimuzi.cz rozzlobenimuzi znam a to prvni budu muse checkovat
Říjen 14, 200915 r copak Jirko.....???????????????????? Pane Everes copak se stalo vypada hodne rozzlobene? Upraveno Říjen 14, 200915 r od Tomas86
Říjen 14, 200915 r rozzlobenimuzi znam a to prvni budu muse checkovat tak oboje asi vím co je ,ale tam vůbec nelezu.....
Říjen 14, 200915 r koukám že se dostáváme zas k tomu jednomu tak o tom se dá kecat na různé variace pořád
Říjen 14, 200915 r Vsichni me serou akorat ... mi vola skladnik serve me jak psa ... / tak mi ruply nervy .. volam mu zpatky dostal cocku. Co to ma jako bejt ze si dodavatel zacne vyskakovat na klienta ... Navic si ho kurva za tu praci platim ne .. tak co mele ...
Říjen 14, 200915 r Vsichni me serou akorat ... mi vola skladnik serve me jak psa ... / tak mi ruply nervy .. volam mu zpatky dostal cocku. Co to ma jako bejt ze si dodavatel zacne vyskakovat na klienta ... Navic si ho kurva za tu praci platim ne .. tak co mele ... bych tam došel a seřezal skladníka jak psa ..nesmíš se s nima moc srát
Říjen 14, 200915 r bych tam došel a seřezal skladníka jak psa ..nesmíš se s nima moc srát A to je slovo chlapa
Říjen 14, 200915 r Co bych se s nim sral s curinem !!! Je moderni doba - pesticky nebudou premie jdou prvni - pak bude bez prace ... skladniku je tri prdele
Říjen 14, 200915 r A to je slovo chlapa ze všech sprostejch slov a nadávek má největší argumentační schopnost rána pěstí přímo mezi oči
Říjen 14, 200915 r Co bych se s nim sral s curinem !!! Je moderni doba - pesticky nebudou premie jdou prvni - pak bude bez prace ... skladniku je tri prdele Jirko,myslím to ironicky ....možná bych mu aspoň přefilk ženu ..teda pokud je pěkná,to hned po těch prémiích :smich:
Říjen 14, 200915 r Jirko,myslím to ironicky ....možná bych mu aspoň přefilk ženu ..teda pokud je pěkná,to hned po těch prémiích :smich: teď jde o to, aby to přefiknutí nebylo za trest , co ty víš, co má doma
Říjen 14, 200915 r No on to Jirka prave napsal ze buh vi co ma doma a jestli treba nema doma jen kozu
Říjen 14, 200915 r To je starej křen .. ani si nechci predstavovat co ma doma no aby ses nedivil ...doma krásná 25 ...l
Říjen 14, 200915 r teď jde o to, aby to přefiknutí nebylo za trest , co ty víš, co má doma tak když ne manželka tak dcera
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.