Říjen 14, 200915 r Tak to je jeste lepsi predstava pánové,taK jsem nad tím ještě přemýšlel a úplně nejlepší by bylo když by všechny tři byly bisexuální
Říjen 14, 200915 r pánové,taK jsem nad tím ještě přemýšlel a úplně nejlepší by bylo když by všechny tři byly bisexuální Tak to by se bral jako standart ne
Říjen 14, 200915 r A co bylo dobreho u nas byl veprovy brabec a bramborovy knedlik tak já měl fazolovou polívku a Katův šleh, hranolky,velmi dobře uděláno
Říjen 14, 200915 r Tak to by se bral jako standart ne tak pokud to berem takto tak jasně ,ještě mě napadlo kdyby ty dvojčata měli nějakou kámošku .......ty woe radši toho nechám,už mi z toho pěkně hrabe
Říjen 14, 200915 r tak pokud to berem takto tak jasně ,ještě mě napadlo kdyby ty dvojčata měli nějakou kámošku .......ty woe radši toho nechám,už mi z toho pěkně hrabe :smich: zas z toho nedělej grupáč
Říjen 14, 200915 r jakej grupáč,bych tam byl sám......ty ženský se nepočítaj,ale 4 kousky to už by bylo něcíčko
Říjen 14, 200915 r jakej grupáč,bych tam byl sám......ty ženský se nepočítaj,ale 4 kousky to už by bylo něcíčko bys nevěděl kam dřív
Říjen 14, 200915 r bys nevěděl kam dřív já bych se nikam necpal,jen bych se krásně mezi ně jen tak dostal a kochal se a pak by určo něco vymysleli
Říjen 14, 200915 r já bych se nikam necpal,jen bych se krásně mezi ně jen tak dostal a kochal se a pak by určo něco vymysleli ježiš, jak už to má vymyšlený :smich:
Říjen 14, 200915 r tak vypadá to na pěknou potvůrku,myslím že to bude mít ráda tak dračice to bude určitě
Říjen 14, 200915 r tak tady sem nemusel ani moc vymýšlet tak jak to máš pěkně naplánovaný s imaginárníma dvojčatama a jejich matkou :smich:
Říjen 14, 200915 r Ondro neblbni : bo ti v praci houpne a co budeš dělat dneska moc práce??nebo už je to v poho
Říjen 14, 200915 r Ondro neblbni : bo ti v praci houpne a co budeš dělat proto sedí celej den za stolem
Říjen 14, 200915 r Už sem i klidnej .) už zase ne .) Kde je ten pitomej poslicek s pizzou hmm pizzičku si dáváš ,jakou?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.