Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Nic novýho no ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ondro už se to peče a šup s tim do auťááku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tome, za chvíli jedu do rbk, tak sem pak kdyžtak hodím nějaký fotky sněhu. I když se mi moc nechce, tak fábku nechám doma a pojedu vláčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 piss a kaviar je moc opravdu Tak to opravdu je hafo moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ondro už se to peče a šup s tim do auťááku no jsem zvědavej jak se ti budou líbít,ale dle mě se to povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 KUa u toho prvniho songu sem chvilku premejslel jestli to neni papezova bohosluzba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tome, za chvíli jedu do rbk, tak sem pak kdyžtak hodím nějaký fotky sněhu. I když se mi moc nechce, tak fábku nechám doma a pojedu vláčkem Bari tak to urcite pak hod nebo to muzeme z checkovat pres tu webku no do RBK ti jede primo spoj vid to jede nejak pres Brtníky nebo přes ŠLK ja vím že do Poustevny nebo do Mikulašovicek to nejede pres ŠLK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Bari tak to urcite pak hod nebo to muzeme z checkovat pres tu webku no do RBK ti jede primo spoj vid to jede nejak pres Brtníky nebo přes ŠLK ja vím že do Poustevny nebo do Mikulašovicek to nejede pres ŠLK jj jede to přímo pře šluknov, teda snad pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 jj jede to přímo pře šluknov, teda snad pojede Jsem četl že nekde kolabovala i železnicni doprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Jsem četl že nekde kolabovala i železnicni doprava Kazdej rok to samééé co se divíííte .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Jsem četl že nekde kolabovala i železnicni doprava ještě tohle snad se tam dostanu, no a zítra musím do vanďáku, to bude teprve něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 ještě tohle snad se tam dostanu, no a zítra musím do vanďáku, to bude teprve něco Tak jsem ted koukal na tu webku a teda nic moc porad se to drzi ale vypada ze asi uz nesnezi ale z ty webky to neni moc videt jak uz je zadelana, no jinak uz jsi prezul pokud zitra pojedes do VAN? Ja kdyz videl tu fotku z toho Šébru, tak bych to na letních pryžích neriskoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak se tu zatím mějte, já vyrážím na dobrodružnou cestu do krásného počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak jsem ted koukal na tu webku a teda nic moc porad se to drzi ale vypada ze asi uz nesnezi ale z ty webky to neni moc videt jak uz je zadelana, no jinak uz jsi prezul pokud zitra pojedes do VAN? Ja kdyz videl tu fotku z toho Šébru, tak bych to na letních pryžích neriskoval pořád sněží, pojedu asi busem, přezouvat se mi nechce, kor v tomhle počasí. Pořád doufám, že bude hezky a roztaje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak at dobre dorazis tam i zpet a tak zitra teda pokud nezapadnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 No ja musim pro autak , kua nechce se mi do te kosy .))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak na sraz prijedes uz na zimakach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Jojo na plechacich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Razim .. tak v hostivari .. cusss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 No tatovi budu prezouvat asi uz o vikendu uz prej je tam radsi chce mit, ja asi pockam tak v Hostiku zatim cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Razim .. tak v hostivari .. cusss čaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tome, tak u sebe v tématu mám nějaký fotky, je tam i rumburský náměstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Nazdárek pánové. Tak včera jsem na vlastní kůži zažil tu posranou sněhovou kalamitu....jel jsem na Moravu do Litovle a až do Hradce cesta dobrá jen sem tam přeháňka sníh s deštěm...ale za Litomyšlí...děs běs.....sníh vítrh mlha....a jeden kamion za druhým ve škarpě......první stání...cca 1h než odtsranili bouračku...pak jsem popojel asi 5km....a zase jsem stál......po 2h stání v koloně mi jeden kamioňák řekl, že všechny cesty jsou ucpaný...popadaný stromy na silnici a že je jen cesta zpět...tak jsem se po další hodině čekání nasral a otočil to a jel zpět....takže jsem včera seděl v autě 12,5h a najel 690km.....super zabitej den ....ale hlavně že jsem v pohodě dojel..jinak jsem po cestě viděl asi 10 bouraček..jen v Praze 4...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Dobrý ráno lidi Marku to sis to teda včera užil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 dobré ráno,konečně pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.