Říjen 17, 200915 r Bari ty mas porad letnaky?Kdyz jsem teda videl to pocasi u vas tak je to sila no jo mám pořád doufám, že podle předpovědi zas bude teplo
Říjen 17, 200915 r co je to autoshow??? :-) http://www.autoshowpraha.cz/main.php?pageid=317 , veletrh aut a tak podobně
Říjen 17, 200915 r hmmm to vypada zajimavě ale dneska to nestiham a zejtzra jdu do práce--tak holt jindy
Říjen 17, 200915 r Tak autoshow teda nic moc, no potkali jsme se tam s Olinem konecne jsme videl fabku nazivo a teda pecka
Říjen 17, 200915 r ahoj jak je v Praglu?? Ahoj v praglu porad prsi ale po snehu ani pamatka ani zadny naznak ze by mel byt
Říjen 17, 200915 r Tady občas déšť se sněhem ale jinak jen mokro Jsem si chtel udelat vylet do spindlu a kdyz jsem to videl tak musim prezout no tak koukam ze ten snih zacina lehce teda uz u vas a od vas vys bude hur a hur vid treba na ceskou lipu a tak
Říjen 17, 200915 r mno třeba práhové lišty od vorlajze ofuky oken atd JJ nahod foto prahovych list je hafo jestli nejaky edition 100, nebo FRS nebo nejaky jen Fabia nebo bez napisu
Říjen 17, 200915 r Nahod nejaky info neo foto co je noveho na fabce Rád bych hodil foto ale to bych teď musel vyběhnout s foťákem ale můžu ukázat ty prahy
Říjen 17, 200915 r Rád bych hodil foto ale to bych teď musel vyběhnout s foťákem ale můžu ukázat ty prahy jj uka prahy
Říjen 17, 200915 r Ty jo a ja ¨musim za Jablonné na chajdu pro jeden disk na zimáky, to bude průs.r Jablonné v Podjestedi?Tam pojedes na letnakach?to bude trosku adrenalin vid ale tak hlavni tahy jsou snad protazeny a posypany
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.