Říjen 19, 200915 r Me zas trener rikal kdyz sjem delal jeste atletiku, tak rikal prej bababy to je na ridky sperma to Peter North je ji asi na tuny
Říjen 19, 200915 r já počkám na nějakou přepověď a asi stejně o příštím víkendu přehodím kola taky,ale jak se mi nechtělo min.týden tak se mi nechce ani teď Ta veta je mi povedoma .)
Říjen 19, 200915 r Me zas trener rikal kdyz sjem delal jeste atletiku, tak rikal prej bababy to je na ridky sperma to Peter North je ji asi na tuny toto mě musíš přeložit
Říjen 19, 200915 r Autor Ahoj všem Máro tak to máš odeslané přes SZ tipošlu číslo balíku díky...jak bylo v rachotě
Říjen 19, 200915 r Jo v práci v poho před chvilkou jsem vstával tak jsem nějakej rozlámanej ale jinak v poho balíček je poslanej tak snad ti dojde v pořádku
Říjen 19, 200915 r Autor hele Romčo...jsi v mojí hospodě tak pomalu.....nebo zavelím a jdeš až se za Tebou bude prášit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.