Říjen 21, 200915 r tak jsem se díval a skladem mám nyní jen FII Sportline a FII Greenline,ale ten je bloklej,takže bych ti ten 16V musel objednat jedině..........
Říjen 21, 200915 r tak jsem se díval a skladem mám nyní jen FII Sportline a FII Greenline,ale ten je bloklej,takže bych ti ten 16V musel objednat jedině.......... a stihl bys to do Chaber, jedeš tam? Já uvažuju, že se tam možná ukážu
Říjen 21, 200915 r věř že neumřel.....jde o zvyk.....ale zase jsem ve 14 doma a ty hákuješ do 17...nebo 18... tak je pravda že jsem do 17 v práci ,ale vstávám v 7,25
Říjen 21, 200915 r a stihl bys to do Chaber, jedeš tam? Já uvažuju, že se tam možná ukážu to je kolik dní??
Říjen 21, 200915 r teď v sobotu tak to určo ne,to i kdybych měl a poslal ti to tak na100% by to taky nemuselo dojít,to sis měl vzpomenout o chvilku dříve
Říjen 21, 200915 r Autor lego tu někdo nabízí v bazaru s 30% slevou ...prý jakékoli ale to už bude ošahaný...když už tak new
Říjen 21, 200915 r to já bych tak dlouho nevydržel spát...... tak já chodím nejdříve o půlnoci spát takže zase tak moc toho nenaspím
Říjen 21, 200915 r Autor tak to určo ne,to i kdybych měl a poslal ti to tak na100% by to taky nemuselo dojít,to sis měl vzpomenout o chvilku dříve tak to víš to jsi ti dnešní mladí lidí...chtějí vše hned a bez objednání a čekání
Říjen 21, 200915 r tak to určo ne,to i kdybych měl a poslal ti to tak na100% by to taky nemuselo dojít,to sis měl vzpomenout o chvilku dříve né, já myslel, že kdybys jel do Chaber, tak bys mi ho vzal s sebou
Říjen 21, 200915 r ale to už bude ošahaný...když už tak new ee vybereš si jaký chceš nový a on ti jej prý sežene ...žádný ošahaný
Říjen 21, 200915 r Autor né, já myslel, že kdybys jel do Chaber, tak bys mi ho vzal s sebou jo a donést až pod nos a taky nalepit co
Říjen 21, 200915 r né, já myslel, že kdybys jel do Chaber, tak bys mi ho vzal s sebou tak to je další věc která nebude pravda ...bohužel tam stejně nejedu
Říjen 21, 200915 r Autor ee vybereš si jaký chceš nový a on ti jej prý sežene ...žádný ošahaný jo a bude to jako s těma poklicema ten dobrodruh co je tu prodává....
Říjen 21, 200915 r jo a donést až pod nos a taky nalepit co nerejpej , ale bylo by to fajn :smich: tak to bych klíďo udělal už jsem to dělal sobě ai 2 kámošům takže dá se říct že jsem v tom profík
Říjen 21, 200915 r tak to je další věc která nebude pravda ...bohužel tam stejně nejedu tak v tom případě to nespěchá, prostě až bude, tak bude
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.