Říjen 21, 200915 r Tak na to že to údajně vubec nehraje, tak myslím že dobrý :smich: no on nám to všem tady tvrdí že nehraje a přitom u toho leží pořád ,ale ještě musí trošku potrénovat
Říjen 21, 200915 r no on říkal že do 12 pujde spát, takže přetahoval tak ho musime pohlidat po vecernicku a spat
Říjen 21, 200915 r no on nám to všem tady tvrdí že nehraje a přitom u toho leží pořád ,ale ještě musí trošku potrénovat tak už je to dědula, tak ty postřehy asi už nic moc :smich:
Říjen 21, 200915 r tak mi tam 2až 3 slečny rezrvuj,přijedu taky na juu udelame gangabang ja se pridam taky
Říjen 21, 200915 r Autor Marku diky moc vcera to dorazilo je to pecka Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL...
Říjen 21, 200915 r Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... a co to bylo, že se chceš nechat tak chválit
Říjen 21, 200915 r Autor no on říkal že do 12 pujde spát, takže přetahoval a co si přetahoval????? Kůžičku???
Říjen 21, 200915 r Tome tak cos mel na braně ? .) Juuuuu Jirko tak ted jsem byl na brane no moc dekuju parada
Říjen 21, 200915 r Juuuuu Jirko tak ted jsem byl na brane no moc dekuju parada Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... Upraveno Říjen 21, 200915 r od Evers
Říjen 21, 200915 r Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... Chvalim kudy chodim, jinak psal jsem na icq jeden dotazek a je to parada jsme to s tatou pustili na aparature doma a byl to hukot
Říjen 21, 200915 r Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... Takze jako Marka kudy chodit tudy chvalit
Říjen 21, 200915 r Juuuuu Jirko tak ted jsem byl na brane no moc dekuju parada Nezapomen se podelit s tim bagrem .)
Říjen 21, 200915 r Nezapomen se podelit s tim bagrem .) že by samolepky? děkuji, jinak jsem se rozhodl, že asi na sraz dorazím, tak se tam snad potkáme a koupím ti pivko
Říjen 21, 200915 r Nezapomen se podelit s tim bagrem .) S bagrem jsem mluvil na icq a premluvil ho aby prijel na Sh sraz v sobotu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.