baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 chceš vidět nej akvárko jo jj a ubytování na úrovni :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) než pujdete mrkněte na mojeho oře .. dával jsem tam video,jak hraju cod4 já.. tak se něco přiučte .. jinak dobré ráno všem... před 5 minutama jsem vstával Editováno: 21. Říjen 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Me to nejak neoslovilo, proste Simpsnovi je klasika tak jasně Simpsni,futurama to je pecka,ale i toto je hodně povedený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak jasně Simpsni,futurama to je pecka,ale i toto je hodně povedený Futurama dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 než pujdete mrkněte na mojeho oře .. dával jsem tam video,jak hraju cod4 já.. tak se něco přiučte .. jinak dobré ráno všem... před 5 minutama jsem vstával dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 JÁ NAVRHUJU BERLÍN..... myslíš toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 njn dneska jdu na noční .. akže jsem pospával jak to jen šlo .. ta první je vždycky vražedná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No kdyz to tam vidim, tak to opravdu nebude jednoduche, no z KV do prahy stejne nejak cca jako z Brna, ze severu jakbysmet to je cca 150km, z varu asi taky Brno tak tech 190km, tak nevim , no praha by nebyla spatna, ale zase vim ze je to nespravedlivy, tak to udelame v krkonosich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 njn dneska jdu na noční .. akže jsem pospával jak to jen šlo .. ta první je vždycky vražedná Nocni je peklo to vidim u taty a pak cely vikend se zase aklimatizujs do normlaniho rezimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 než pujdete mrkněte na mojeho oře .. dával jsem tam video,jak hraju cod4 já.. tak se něco přiučte .. jinak dobré ráno všem... před 5 minutama jsem vstával tak jsu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No kdyz to tam vidim, tak to opravdu nebude jednoduche, no z KV do prahy stejne nejak cca jako z Brna, ze severu jakbysmet to je cca 150km, z varu asi taky Brno tak tech 190km, tak nevim , no praha by nebyla spatna, ale zase vim ze je to nespravedlivy, tak to udelame v krkonosich prahu nebrat!!!!!!!!!!!!! radši košice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a hlavně ..kdo je na Vás nabo mě zvědavej že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) Nocni je peklo to vidim u taty a pak cely vikend se zase aklimatizujs do normlaniho rezimu mno jenže já dělám 3noční,den volno, 3raní, 3 dny volno,3noční ,2dny volno,3raní ... pořád dokola .. od 6:30 - 5:11 ale do práce vyjíždim v 5 a vracim se za 13 hodin Toyota pičo Pokud neni svátek,tak nemam ani jeden víkend volný Editováno: 21. Říjen 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No kdyz to tam vidim, tak to opravdu nebude jednoduche, no z KV do prahy stejne nejak cca jako z Brna, ze severu jakbysmet to je cca 150km, z varu asi taky Brno tak tech 190km, tak nevim , no praha by nebyla spatna, ale zase vim ze je to nespravedlivy, tak to udelame v krkonosich tak to bude složitý, každej z jinýho konce republiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak to bude složitý, každej z jinýho konce republiky no hlavně ten tvůj konec je dobrej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no hlavně ten tvůj konec je dobrej..... a co kolín? ten je uprostřed,takže sem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no hlavně ten tvůj konec je dobrej..... no ten tvuj ruskej taky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a co kolín? ten je uprostřed,takže sem ne? Potkali se u Kolina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Chlapi my z tech konci jsme uz v koncich, tak nec navrhnete co vas napada ajmse zvedavy preci vsichi na kazdyho , ale vim Marek ne ten to nema zapotrebi ale my jo tak neco musime vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no ten tvuj ruskej taky :smich: hlavne si neroztrhejte obcanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No kdyz to tam vidim, tak to opravdu nebude jednoduche, no z KV do prahy stejne nejak cca jako z Brna, ze severu jakbysmet to je cca 150km, z varu asi taky Brno tak tech 190km, tak nevim , no praha by nebyla spatna, ale zase vim ze je to nespravedlivy, tak to udelame v krkonosich hele a co Vysoký Tatry??? to by bylo fér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 co máš proti kolínu ty pepíku z prahééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) co máš proti kolínu ty pepíku z prahééé Nic jen to byla nějaka hlaska nekde, preci Potakli se u Kolína nebo tak Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no hlavně ten tvůj konec je dobrej..... Ahoj Máro.Neflákej se a běž už konečně něco dělat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 hele a co Vysoký Tatry??? to by bylo fér Ale tak abychom si vzali tyden dovcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.