Říjen 21, 200915 r Autor tak jsi neodolal jo...to je rozumný...já teď jen tak odběhnul přetěsnit sprchovou beterii v kuchyni......
Říjen 21, 200915 r je to lepší to mít přezutý, nikdy nevíš kdy to zas přijde a dnes na to bylo krásný počasí já si teď zas odběhnu na večeři
Říjen 21, 200915 r Hoj klucíí tak už mám autíí doma to je rychlost Ahoj, tak jak to dopadlo? Všechno v pořádku?
Říjen 21, 200915 r Oprava 11Tis ale na záruku zadarmo ještě že tak, dávat jedenáctku by nebylo moc příjemný
Říjen 21, 200915 r zjistily že mi nejde 4 válec ještě že mám polovinu šestiválce ne sranda na třetím valci propouštěl vstřik pouštěl víc a ukapával a ještě sem ji řekl že mám hlučnej ventilátor tak mi ho také dali novej
Říjen 21, 200915 r zjistily že mi nejde 4 válec ještě že mám polovinu šestiválce ne sranda na třetím valci propouštěl vstřik pouštěl víc a ukapával a ještě sem ji řekl že mám hlučnej ventilátor tak mi ho také dali novej nj, na záruku se to opravuje pěkně Tak hlavně ať slouží a nejsou už další problémy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.