baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 brý večer ahoj ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jj díky také doufám že to bylo poslední opravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jj díky také doufám že to bylo poslední opravy tak nový auto drží, s postaršíma už je to horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Coo??? vždyť ho mám rok a najeto25tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to víš bagr.....je divnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak co marku už ti to došlo?? ta pošta ae hrozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Coo??? vždyť ho mám rok a najeto25tis no vždyť říkám, že máš nový, to postarší jsem myslel třeba svoje, tam už se toho se.re víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to víš bagr.....je divnej Marku klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak co marku už ti to došlo?? ta pošta ae hrozná zatím NIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Marku klídek Ok....ó já hlupák napadl jsem člena fora...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jo ták sem to nechápnul to víš před chvilkou jsem vstal a za chvilku zas na noc vyrábět ty Fábinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no jo ......makáč..ve fabri ce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jo ták sem to nechápnul to víš před chvilkou jsem vstal a za chvilku zas na noc vyrábět ty Fábinky děláš Fábky jo? To sis poskládal i tu svojí ne :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To Marku Teď sem byl u vás na poště a protože si nebyl ráno doma tak máš balík uložen na poště prostě si ráno nebyl dooma a já mažu do prrr.. do práce přece ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a mi si tady kupujeme drahý díly na auto a máme mezi sebou přímo zdroj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 děláš Fábky jo? To sis poskládal i tu svojí ne :smich: nee konkrétně já jsem na hutích kovárna kovem kliky atd teda já ne klucíí já jsem jen řidič joo ten tvrdej chleba má jezdím vším co se hejbe převážně na koni teda ještěrkou taková staršíí fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a mi si tady kupujeme drahý díly na auto a máme mezi sebou přímo zdroj :-) Pšššt ale nikomu ani muk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nee konkrétně já jsem na hutích kovárna kovem kliky atd teda já ne klucíí já jsem jen řidič joo ten tvrdej chleba má jezdím vším co se hejbe převážně na koni teda ještěrkou taková staršíí fotečka když jsem byl malej, tak jsem chtěl taky jezdit s ještěrkou, táta s ní taky jezdil, hrozně se mi to líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak až budeme potřebovat kliky, víme za kým jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jo ale i náklaďáky a tahačema převážim 50tunové formy atd traktory prostě mě baví ježdění nejlepší je na tom když jezdím na ještěrce a připadám si jek dráp co hlídá lidi jak makaj a dokládá práci prostě bez volantu nebo pák bych umřel seděl jsem chvilku v kanclu a dělal mistra alle brrr nejsem kancelařskej šotek to mě nebaví člověk se alespoň vyřádí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 baris:nazdárek,tak autí má zimní papuče?? montyk:zdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jo ale i náklaďáky a tahačema převážim 50tunové formy atd traktory prostě mě baví ježdění nejlepší je na tom když jezdím na ještěrce a připadám si jek dráp co hlídá lidi jak makaj a dokládá práci prostě bez volantu nebo pák bych umřel seděl jsem chvilku v kanclu a dělal mistra alle brrr nejsem kancelařskej šotek to mě nebaví člověk se alespoň vyřádí tak to věřím, že tě to baví. Taky sis vyzkoušel mistra, táta taky, ale už u toho zůstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) baris:nazdárek,tak autí má zimní papuče?? jj už má zimní elegantní 14ky Editováno: 21. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak až budeme potřebovat kliky, víme za kým jít mno dá se toho víc máme pro sebe jako škodovácí special prodejnu s dílama se tam dal koupit třeba i poloviční cenu i míň jsou věci co se vyřazujou jen na kosmetické vady mno a samozřejmě pak jsou v koubence takzvaní čorkaři a od těch se dá koupit vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 mno dá se toho víc máme pro sebe jako škodovácí special prodejnu s dílama se tam dal koupit třeba i poloviční cenu i míň jsou věci co se vyřazujou jen na kosmetické vady mno a samozřejmě pak jsou v koubence takzvaní čorkaři a od těch se dá koupit vše tak to se máte jj čorkaři jsou všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.