Říjen 23, 200915 r mám natrénovano z NFS no ty vole maskovací síť .)a do lesa s kýblem na borůvky ... se chlámu ještě teď
Říjen 23, 200915 r ted jsem uplne miimo mísu ... myslis ty samolepi ( fabia ) ? myslím něco jako toto kámoš to pro někoho chce a chtěl to u nás vyřezat
Říjen 23, 200915 r Jooo uz ma barg vylepeno ?? Jinak tam nesmi , ho zlincujou ... to sou fakt blazni ty SH crew .-) Ještě nemám, Tom by jí měl vzít na sraz
Říjen 23, 200915 r nazdar , tak to uz mas odhlasovano kdyz des tak pozde ne ? nemám jsem koukal, že když jsem tu nebyl, tak to tady vubec nežilo
Říjen 23, 200915 r nemám jsem koukal, že když jsem tu nebyl, tak to tady vubec nežilo omg .. proste to asi nechapes vid .)
Říjen 23, 200915 r nemám jsem koukal, že když jsem tu nebyl, tak to tady vubec nežilo hele aspoň 50 fotek musíš už dnes mít přece,jsme se tak domluvili
Říjen 23, 200915 r a proč to nemáš ?? To snad zabere 5 minut ne ?? \By tě neubylo dodržovat tradice neboj, pro tebe to udělám
Říjen 23, 200915 r Pánové odcházím , týden dovolená Ondro máš to na povel , až se vrátím chci vidět výsledky!! A doufám že zarazíš Bagrovi ten jeho anarchistickej přístup, na nějaký vyfetovaný punkáče tu nejsme zvyklý ne ? ČAO snad tu nezhebnete .)
Říjen 23, 200915 r Pánové odcházím , týden dovolená Ondro máš to na povel , až se vrátím chci vidět výsledky!! A doufám že zarazíš Bagrovi ten jeho anarchistickej přístup, na nějaký vyfetovaný punkáče tu nejsme zvyklý ne ? ČAO snad tu nezhebnete .) Tak se měj a neboj, až se vrátíš, bude splněno, mám taky tejden volna Upraveno Říjen 23, 200915 r od baris
Říjen 23, 200915 r Pánové odcházím , týden dovolená Ondro máš to na povel , až se vrátím chci vidět výsledky!! A doufám že zarazíš Bagrovi ten jeho anarchistickej přístup, na nějaký vyfetovaný punkáče tu nejsme zvyklý ne ? ČAO snad tu nezhebnete .) neboj dám to tady do latě pěknou dovču a doufám že sem tam dojdeš
Říjen 24, 200915 r Tak jsem právě dovezl a rozbali balíček od člena MONTYK ....super zabaleno a ještě mi tam nechal Blesk na čtení ...takže jeden z mála se kterým je dobré "obchodovat"....co se domluvilo bylo dodrženo....... díky chlape Nemáš zač sem rád že sem mohl někomu udělat radost a to balení bylo trošku schválnně sem se těšil na to jak se budeš tvářit při dobejvání do balíku
Říjen 24, 200915 r Autor NO krabici jsem musel rozřezat / ještě že se peru a mám ostrej nůž /......a ten Blesk se taky hodil....co taky dělat v práci že ... kdy jdeš zase makat "ještěrkáři "
Říjen 24, 200915 r NO krabici jsem musel rozřezat / ještě že se peru a mám ostrej nůž /......a ten Blesk se taky hodil....co taky dělat v práci že ...kdy jdeš zase makat "ještěrkáři " Ahoj všem ve spolek neboj jdu až v pondělí na odpolední
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.