Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to už všichni chrápete??? No co jdu se dívat na TV.....a bacha...mění se čas.....

Tak už jsem tady mno to víš takovej je život :feve:

ale motto naší rodiny je že všechno špatné je vždy pro něco dobréé

a z vlastní zkušenosti je to tak :palec2:

tak co provedem na fotce Ripákovi?? :smich: teda Riperovi :smich::smich:

Vloženo
Tak tady je Ten bláznivej Riper a je to bohužel můj brácha :smich::smich:

takže fotka zleva náš fotr uprostřed já a Ripák a ještě stál na chodníku a pak machruje že je větší než já :prc:

Týýýýýýýýý jooooooooo kdes tu fotku vyhrabal?????

Vloženo
Zdar chlapi tak jak se vede pri nedeli a uz pri zimnim case :)

Jinak srazek byl vcera super v Chabrech, s Barisem jsme jeli oreintacni zavod a musime se pochlubit, skoncili jsme 5 z 21 :)

Ahoj, to jsme ani nečekali, že se umístíme takhle vysoko co? :smich:

A kdyžtak prosím nasdílej někam ty fotky, Marek se včera nemohl dočkat :smich:

Vloženo
Ahoj, to jsme ani nečekali, že se umístíme takhle vysoko co? :smich:

A kdyžtak prosím nasdílej někam ty fotky, Marek se včera nemohl dočkat :smich:

kašlu na ty fotky.....možná tak Tomase auto..ale to Tvoje radši naukazuj..ano :p

Vloženo
Týýýýýýýýý jooooooooo kdes tu fotku vyhrabal?????

Takže Ripérku....už vím kdo jsi , co jsi a tak...bratr se rozpovídal lol ...a fotku , pokud budeš zlobit patřičně upravím a dám zde na viditelné místo..... :p

Vloženo
Tak už jsem tady mno to víš takovej je život :feve:

ale motto naší rodiny je že všechno špatné je vždy pro něco dobréé

a z vlastní zkušenosti je to tak :palec2:

tak co provedem na fotce Ripákovi?? :smich: teda Riperovi :smich: :smich:

neboj...v práci něco vymyslíme...mám k dispozici dost prográmků, kde se dá tím jeho čumákem něco udělat :help::smich: ...Ty budeš samo beze změny :palec2:

Vloženo
kašlu na ty fotky.....možná tak Tomase auto..ale to Tvoje radši naukazuj..ano :p

Tak fotky Fabci po umyti na sraz dam so sveho topicu, jinak fotky ze srazu nevim kam na sdilet tady na foru,jinak teda i pocasi nam docela pralo :)

Vloženo

Hele to DVD pošlu snad v po..nejpozději v út ráno.....malá je nemocná a já musím vyzvednout po ránu herečku z práce a pak mám jednání až do oběda...a pak hned zase za malou a herečkou......napíšu až to bude na poště....

Vloženo

ále má je rýmu jako trám a kašle.....nejhorší je to v noci to se dusí...jak ještě neumí pořádně smrkat..takže mopc nespíme......ale stejně lítá jako čert... :) ....jinak cena je obvyklá 500 éček :) :) :) :) :) :)

Vloženo
Maro jeee ty jsi fakt moc hodny, no to si pak spolu nejak vyridime vid :) aha to je mi lito a copak je maly?Jinak uz loaduju fotky do sekse srazy > skodahome

Jen doufám, že nemáš něco takového na mysli kol5:prc:kol5:prc:kol5:prc:kol5:prc: ....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...