Evers Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 jen procák nebo celej pc? Kdyz pude up tak celej komp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 slozis si to sam nebo na to nekoho mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Přemýšlím že bych možná taky začal uvažovat nad novým pc,ale určo bych si nechal poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 kde ste,už je dávno po obědě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Ja uz jsem po obede a za pul hodinky domu a pak hura zase cvicit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 seš takovej fitnesák??nebo kulturista?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Nene ja jsem delal profi atletiku, ale musel jsem skoncit, tak se chodim jen tak udrzovat zadna kulturistika, chtel jsem zkusit bodyfitness, ale nejak neni cas a penize, ty jsou do bydleni a auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 (editace) tak bydlení schvaluju ale auto to je investice špatná Editováno: 30. Říjen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 lidi teď tu naproti byla prdel jak prase,ožralá indoevropanka jak prase hodila mooc krásnou tyčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 tak bydlení schvaluju ale auto to je investice špatná To je ale je to takove moje hobby ale myslis ze az bude rodina tak s tim bude utrum proto si ho chci udelat aspontrosku o brazu svymu nez bude konec se vsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 tak je pravda že až budete min tři lidi tak už moc vyskakovat asi nebudeš,pokud nevyděláváš jako poslanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 hoši ... v 15:30 jedu do praglu nechce dát někdo sraz?... pokecat i něco víc :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 tak je pravda že až budete min tři lidi tak už moc vyskakovat asi nebudeš,pokud nevyděláváš jako poslanec A ze to opravdu nevydelavam tak zatim dokud to jde ale tak na aute se toho stejne uz moc menit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 To je docela brzo, no nic chlapi hezky vikend ja jdu domu a tak zas se tu uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 hoši ... v 15:30 jedu do praglu nechce dát někdo sraz?... pokecat i něco víc :smich: to něco víc znamená co brouku?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 To je docela brzo Mno mam tam sraz v 17:30 na předání NB,takže teoreticky jsem pak volný na sčuch s autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 To je docela brzo, no nic chlapi hezky vikend ja jdu domu a tak zas se tu uvidime čau Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 to něco víc znamená co brouku?? :smich: třeba pokecat kečupem sedačky nebo co tě napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 třeba pokecat kečupem sedačky nebo co tě napadne no to zní vzrušujícně hele teď vážně,ty děláš něco s PC?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 no to zní vzrušujícně hele teď vážně,ty děláš něco s PC?? Tak trochu do toho dělám ... Ale spíš jako koníček. Stavim známým PC atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 (editace) koukám cesta by měla trvat hodinku a mam tam být v 17:30 .. mno tak to radši vyjedu dřív pátek a zácpy to je mazec Editováno: 30. Říjen 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 (editace) Tak trochu do toho dělám ... Ale spíš jako koníček. Stavim známým PC atd. uvažuji nad new PC kvůli MW2 možná,co bys navrhnul jako slušnej PC?? Editováno: 30. Říjen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 hospodoooooo kde je kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 já jsem tu pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 zase si tu jen ty Ondro jo? Logo už přišlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.