Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jak pro koho .. ale nejlepší na tim je že ještě dneska jdu na noc a mam 14 dní válendo fuck:p

Asi se pojedu podívat do rakous na sníh jak to tam vypadá

Nevim no ... bych rek ze snih bude vsude stejnej lol

Vloženo (editace)

no ono neni sníh jako sníh ... tam to je mazec... večer nic a ráno nenajdeš auto ... loni jsem ho doloval ze sněhu 2,5 hodiny

Editováno: , autor: azriel
Vloženo
no ono neni sníh jako sníh ... tam to je mazec... večer nic a ráno nenajdeš auto ... loni jsem ho doloval ze sněhu 2,5 hodiny

nebylo to zbytecne , beztak si v te kalamite nikam nedojel ne ? .)

Vloženo

To asi nic moc, proto jsem rikal ze prsot auto chci asi jedine 4x4 :)

Vloženo
To asi nic moc, proto jsem rikal ze prsot auto chci asi jedine 4x4 :)

tady nešlo o to jestli máš 4x4 ale o to vůbec to auto najít a odhazet 60cm sněhu + to co tam natlačily cestáři

jinak 4kolka je paráda... líbila by se mi Octa2 v kombajnu

Vloženo (editace)
tady nešlo o to jestli máš 4x4 ale o to vůbec to auto najít a odhazet 60cm sněhu + to co tam natlačily cestáři

jinak 4kolka je paráda... líbila by se mi Octa2 v kombajnu

Az takhle tak to je neco :D

Ano presne tak to bych si chtel koupit po fabce OII 4x4 1.9TDI a nebo Yetiho 4x4 zda to financne pujde :)

Editováno: , autor: Tomas86
Vloženo
Tome skodajen ze ty 1,9 uz nejsou co bejvaly :(

JJ kdyz si vezmu ze v ty OII 4x4 je motor 1.9 TDI PD 77KW a ja mam to sami i kroutek jen to ma 74KW, tak si rikam jestli to na tu OII nebude malo preci jen je tezsi sama o sobe a navic ta 4x4, kdyby tam byl ten 2.0TDI, ale to bych pak musel so scoutu a ten zas toho tolik navic nenabidne oproti klasicke 4x4

Vloženo
Ano presne tak to bych si chtel koupit po fabce OII 4x4 1.9TDI a nebo Yetiho 4x4 zda to financne pujde :)

Yeti se mi taky líbí,ale ty nekřesťanský peníze co za to chtěj... hrůza

octu 4x4 v těchto lesích a hájích neseženeš.. a když,tak docela balík peněz... jedině dotáhnout z venu,ale tam zase riskuješ že to bude nějaká šmelina

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...