Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Když dám na normalní nesníženou FI kolečka z FRS,jak bude autí vysoko a jak to vypadá s dírou v nadkolí,teď mám 185/60/14 a jsem spokojenej oproti 165/70/14 je autí celkově níž k zemi.Ty bílý kolečka z FRS co jsou v bazaru mi nějak nedaj spát.

Bude to nevzhledná koza nebo nee.

Vlasto FRS slusi fabce i bez snizeni i kdyz treba pro me uz bych mozna sel trosku s ni k zemi, ale je to porad unosny, u 17" uz to musi jit nekompromisne k zemi :) jj ted se jich vyrojilo dost tedch kol

Vloženo
Dle meho nazoru bych to videl ze se prodaji za max 10 proste uz to neni origo a ta barva pujde k malo kteremu autu :)

taky si myslím, ale třeba se někdo najde

Vloženo
taky si myslím, ale třeba se někdo najde

No vis tak je to tady vsude kazdy vystreli s nejakou cenu a treba kdyz mu chodi v prubehu nabidky za nizsi cenu a dotycny to odmita, tak po case stejne spadne na to co tenkrat nekdo nabizel ba i dokonce niz, to nejsou jen plky ale cista realita z ceskeho bazarnickeho prodeje, kazdy ma hned velky oci a pak skutek utek, hlavne u aut to tak jelikoz se v tom dost i pohybuju tak to vidis jak maji lidi breki, videl jsem typka co prodaval Passika za 80tos nekd mu nebidnul asi 65tis ze hned pojede pro nej on delal drzky a za mesice nebo za dva mel passika za 55tis a nikdo nic, takze si clovek pak udela obrazek sam :D

Vloženo
No vis tak je to tady vsude kazdy vystreli s nejakou cenu a treba kdyz mu chodi v prubehu nabidky za nizsi cenu a dotycny to odmita, tak po case stejne spadne na to co tenkrat nekdo nabizel ba i dokonce niz, to nejsou jen plky ale cista realita z ceskeho bazarnickeho prodeje, kazdy ma hned velky oci a pak skutek utek, hlavne u aut to tak jelikoz se v tom dost i pohybuju tak to vidis jak maji lidi breki, videl jsem typka co prodaval Passika za 80tos nekd mu nebidnul asi 65tis ze hned pojede pro nej on delal drzky a za mesice nebo za dva mel passika za 55tis a nikdo nic, takze si clovek pak udela obrazek sam :D

tak to je, každej se snaží co nejvíc vydělat, a není soudnej

Vloženo

A pak maji breki za kolik to prodali a jak to dlouho trvalo, jim nedojde ze driv za nizsi cenu ale do budoucna by to stejne prodali za tu cenu ne-li niz, tak to jim nedochazi,ale tak holt jsme v cechach

Vloženo
A pak maji breki za kolik to prodali a jak to dlouho trvalo, jim nedojde ze driv za nizsi cenu ale do budoucna by to stejne prodali za tu cenu ne-li niz, tak to jim nedochazi,ale tak holt jsme v cechach

a proto je lepší si třeba trochu počkat, protože cena může jít dolu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...