Prosinec 1, 200915 r jasně že avatar ty jsi v praci nahej?? já tede ve škole ne jakej máš prohlížeč??
Prosinec 1, 200915 r Zdravíčko ... Tome : ze by pracovní problémy??? Snad ti to dobře dopadne .. Dado : dobře ty kluku hrát do rána CODa ... tak to má být Libore : povinnost je hodnotit cokoliv nad rámec se považuje za vlastní iniciativu ( kterou vřele vítáme ) keby to tak bola pravda stym COD ze az do rana...ale akurat som riesil chujoviny s ex-priatelkou...omg
Prosinec 1, 200915 r nějaký spy fotos bys mohl nahodit jasněěě tady budu nenápadně běhat po posluchárně a fotit, kor když sedím v poslední řadě
Prosinec 1, 200915 r mozillu firefox a fakt se ti to zobrazí???mě vůbec mám operu a ie a ani v jednom to nejde
Prosinec 1, 200915 r keby to tak bola pravda stym COD ze az do rana...ale akurat som riesil chujoviny s ex-priatelkou...omg Davide zobrazuje se ti teď můj avatar??
Prosinec 1, 200915 r a fakt se ti to zobrazí???mě vůbec mám operu a ie a ani v jednom to nejde jj uplně normálně, ale v google chrome mi to taky nejde, tam se mi nezobrazí u nikoho
Prosinec 1, 200915 r keby to tak bola pravda stym COD ze az do rana...ale akurat som riesil chujoviny s ex-priatelkou...omg s ex do rána ?? Sakra
Prosinec 1, 200915 r já ten avatar vidím pořád, zkusi jsem se i odhlásit, vypnout a avatar tam pořád je
Prosinec 1, 200915 r s ex do rána ?? Sakra bohuzial nie, riesila ze aky som a aky som bol k nej ked sme boli spolu co som robil co som nerobil co som mal robit a tak...
Prosinec 1, 200915 r bohuzial nie, riesila ze aky som a aky som bol k nej ked sme boli spolu co som robil co som nerobil co som mal robit a tak... Ty to s ní plánuješ dát dohromady ?? .) Nebo sis chtěl nechat poradit, aby se příští objeť měla lépe ?
Prosinec 1, 200915 r já ten avatar vidím pořád, zkusi jsem se i odhlásit, vypnout a avatar tam pořád je to seš asi jedinej
Prosinec 1, 200915 r Ty to s ní plánuješ dát dohromady ?? .) Nebo sis chtěl nechat poradit, aby se příští objeť měla lépe ? nechcem nechem, uz raz sme sa rozisli a dali dokopy a druhy krat nestupim uz do toho isteho ... nie, proste mi vycitala niektore veci...zenska co ti poviem....dal som na facebooku komentar jednej kamaratke, taky nejaky vyrok o usmeve...proste kaleraby do hlavy :D:D no a moja byvala ze mne si take nikdy nic nepovedal a hentej take napisem...
Prosinec 1, 200915 r bohuzial nie, riesila ze aky som a aky som bol k nej ked sme boli spolu co som robil co som nerobil co som mal robit a tak... hele ženskejch je jako much
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.