Prosinec 1, 200915 r nechcem nechem, uz raz sme sa rozisli a dali dokopy a druhy krat nestupim uz do toho isteho ... Nechápu proč sis nechal celou noc teda valit klíny do hlavy .-)))
Prosinec 1, 200915 r Nechápu proč sis nechal celou noc teda valit klíny do hlavy .-))) tak tak,místo toho si mohl hrát COD
Prosinec 1, 200915 r Tome vidíš můj avatar? koukám, že už se z toho stává nemoc, se ptáš každýho kdo přijde
Prosinec 1, 200915 r Tome vidíš můj avatar? Ano vidim porad stejny ta hezka pani jak odhazuje tu lehounkou tunyku
Prosinec 1, 200915 r Nechápu proč sis nechal celou noc teda valit klíny do hlavy .-))) lebo som mal na nu nervy a chcel som pocut co a ako.... ale uz sme si to vysvetlili do prdele, tu tak strasne prsi a mne treba na WC, toz je problem ze by som musel prebehnut asi 50m po dazdi lebo WC nemame priamo v budove
Prosinec 1, 200915 r koukám, že už se z toho stává nemoc, se ptáš každýho kdo přijde nj toto je dnes téma dne
Prosinec 1, 200915 r ty joo taky to nechápu,adresa je out a oni jí vidí Protoze se to urcite drzi v nejakym webovym bufferu tady na foru tak je videt, dyt ten sami problem jsem mel ja musel jsem to udelat natvrdo a dat neco jinyho , pak je nejlepsi se odhlasit a prihlasit jinak se ti to drzi v tom bufferu
Prosinec 1, 200915 r zacinam byt hladny co dnes mame? To ja taky zacinam byt hladovy, no a od jedny hodiny mam jeste anglictinu, takze supr a obed dneska nemam musim si neco jit koupit do kantyny
Prosinec 1, 200915 r lebo som mal na nu nervy a chcel som pocut co a ako....ale uz sme si to vysvetlili do prdele, tu tak strasne prsi a mne treba na WC, toz je problem ze by som musel prebehnut asi 50m po dazdi lebo WC nemame priamo v budove "děláte machry a hajzly máte na chodbě" :smich: 3:42
Prosinec 1, 200915 r To bude v user bufferu tady na foru, takze by to chtelo natvrdo smaznout a odhlasit, tim by meli zmizet urite zaznamy ktere se drzi kdyz jsi prihlaseny (info o userovi), cookies nevim zda by pomohli to by byl problem pak celyho browseru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.