Prosinec 1, 200915 r "děláte machry a hajzly máte na chodbě" :smich: 3:42 SI ZABIL!!!!!! :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Prosinec 1, 200915 r To ja taky zacinam byt hladovy, no a od jedny hodiny mam jeste anglictinu, takze supr a obed dneska nemam musim si neco jit koupit do kantyny som prave vytiahol orieskovu deli zo suflika, otvorim ju a pozeram ze ma nejaku divnu farbu...zacnem jest a potom pozeram datum spotreby...no 11/2009 tesne som to presvihol
Prosinec 1, 200915 r Ondro a jaky avatar tam chces? ja jsem mel ten sami problem preci a vyresil jsem to
Prosinec 1, 200915 r som prave vytiahol orieskovu deli zo suflika, otvorim ju a pozeram ze ma nejaku divnu farbu...zacnem jest a potom pozeram datum spotreby...no 11/2009 tesne som to presvihol Ale jen o kousek tak to je jeste dobry maximalne se po...
Prosinec 1, 200915 r Ondra to je takovej vyhledávač, ke všemu najde fotku nebo video Na CODU mu říkame Google .) Ho pošleš a on nám hledá emzáááky
Prosinec 1, 200915 r Ondro a jaky avatar tam chces? ja jsem mel ten sami problem preci a vyresil jsem to nechci žádnej jinej,jen to dnes prostě nejede,já nic neměnil jako ty
Prosinec 1, 200915 r čauky..hele hlavně nic z našeho soukromého archivu jo??? Ondra tohle zadarmo nepouští ... tenhle speciální materiál zásadně prodává
Prosinec 1, 200915 r Na CODU mu říkame Google .) Ho pošleš a on nám hledá emzáááky Asi nejaky techtle mechtle jj na COD se řídím heslem VYHLEDEJ a ZNIČ...nejlépe akimbo broky
Prosinec 1, 200915 r jdu na oběd po obědě se tešte dám sem teda asi new avatar tak to jsme zvědavej co to bude
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.