Prosinec 1, 200915 r Autor takovou radost mu nesmíš udělat TAK MI JÍ UDĚLEJ TY A MAZEJ SE UČIT.....ŠKOLÁKU
Prosinec 1, 200915 r tak jsem po o SI ZABIL II!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: ten avatar
Prosinec 1, 200915 r hah Marku, do teď tu byl klid Máš dnes nějakou nepříjemnou náladu, že by z nedostatku ? anebo ho má Marek dostatek a už to sním dělá takové věci.....
Prosinec 1, 200915 r anebo ho má Marek dostatek a už to sním dělá takové věci..... tak to je možný, ale né normální
Prosinec 1, 200915 r Autor anebo ho má Marek dostatek a už to sním dělá takové věci..... ALE TOBĚ TO ASI CHYBÍ A TO DOST DLOUHO CO....
Prosinec 1, 200915 r takže ho mám nechat??měl jsem ještě 2 v záloze cekni tieto avatari http://www.kalerab.sk/forum.php?forumid=20...;postid=966#956 ten prvy ma normalne ze pribeh
Prosinec 1, 200915 r Marku a pokuď nevíš jak vypnout velký písmena, tak se neboj a zeptej se, my tě za to neukamenujeme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.