Prosinec 1, 200915 r hááááá jsem tu a kde máš avatar Ondro? A jaký vytahaný cecky? O co jsem přišel? Šup tam s tím avatarem ať to vidím!! je tam novej
Prosinec 1, 200915 r no Ondro ty to tu rozjíždíš Tak se měj Tome Upraveno Prosinec 1, 200915 r od baris
Prosinec 1, 200915 r Autor Marku a pokuď nevíš jak vypnout velký písmena, tak se neboj a zeptej se, my tě za to neukamenujeme TO JE SCHVÁLNĚ VÍŠ...PRO TY JAKO TY........ABY JSI VŮBEC PŘEČETL CO PÍŠU.....
Prosinec 1, 200915 r dostal som varovanie.... ale neviem co to je to OT a to varovanie ...k comu to sluzi?
Prosinec 1, 200915 r 2david:při registraci sis měl přečíst takovy povídaní o tom jak se tady chovat :-) vyznam OT najdeš zde a když varovaní nazbíraš 3 dostaneš BAN(blokace účtu) na dobu kterou ti určí admin
Prosinec 1, 200915 r toto som presne cakal ze mi niekto napise, ze mal si si precita...RTFM by ma zaujimalo kto to v tejto dobe cita
Prosinec 1, 200915 r jaj tak poviem ze off topic...mg....ja tie skratky nepoznam a este by ma zaujimalo ze dke som bol OT...
Prosinec 1, 200915 r to že nečteš je problem tvuj a kde si offtopic se musíš zeptat toho kdo ti ho udělil.
Prosinec 2, 200915 r JJ docela zima ale tak je prosinec tak uz to muselo prijit tj, ale uplně mi to dalo facku, když jsem vylezl ven
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.