Prosinec 2, 200915 r jdu si koupit něco k snídani Tak ja uz jsem po snidani byli tri tvarahove kolacyk maminka prinesla dzus a banan tak je to hezke rano
Prosinec 2, 200915 r Jeste by to chtelo snih ale jen na horách Upraveno Prosinec 2, 200915 r od baris
Prosinec 2, 200915 r jj, to musím souhlasit, jen je škoda, že se tak seká, nebo vám jde plynule? tak nám to jede úplně plynule
Prosinec 2, 200915 r Tak ja uz jsem po snidani byli tri tvarahove kolacyk maminka prinesla dzus a banan tak je to hezke rano jo to já si koupil bagetu a kafe z automatu. no co lepšího může bejt?
Prosinec 2, 200915 r dostal som varovanie.... ale neviem co to je to OT a to varovanie ...k comu to sluzi? hele,možná je to za to že málo hodnotíš minimum je denně 50 fotek
Prosinec 2, 200915 r hele,možná je to za to že málo hodnotíšminimum je denně 50 fotek jo to bude tím, David určitě ještě nehodnotil
Prosinec 2, 200915 r jako vážně.....úplně plynule tak to je v pr...., proč se mi to seká? a to jsem se i odhlásil a pořád nic
Prosinec 2, 200915 r tak to je v pr...., proč se mi to seká? a to jsem se i odhlásil a pořád nic Ja se priznam ja taky nehodnotil poosledni dobou mam nejak slaby zaludek
Prosinec 2, 200915 r Ja se priznam ja taky nehodnotil poosledni dobou mam nejak slaby zaludek tak to je hrubý porušení kázně, ihned běž hodnotit
Prosinec 2, 200915 r Porucha bude na vasem prijmaci to je možný, ten můj dědeček už toho má dost zasebou, už by potřeboval vyměnit za nějakej výkonější NB
Prosinec 2, 200915 r Jinak reknu vam ze jsem v nedeli videl nazivo Fabii II Combi Scout a na obrazku to teda vypada bytelneji a tak mohutneji, ve skutecnosti mi to prislo hodne laciny takovy plastovy a byla na plechach 15" s origo poklicema, no zajimavy by to bylo na tech Kentaurech 16" nebo 17" ale stejne me to docela sklamalo
Prosinec 2, 200915 r to je možný, ten můj dědeček už toho má dost zasebou, už by potřeboval vyměnit za nějakej výkonější NB Co mas za zelezo?
Prosinec 2, 200915 r Jinak reknu vam ze jsem v nedeli videl nazivo Fabii II Combi Scout a na obrazku to teda vypada bytelneji a tak mohutneji, ve skutecnosti mi to prislo hodne laciny takovy plastovy a byla na plechach 15" s origo poklicema, no zajimavy by to bylo na tech Kentaurech 16" nebo 17" ale stejne me to docela sklamalo no abych pravdu řek, tak mě se nelíbila ani na fotkách, k fábce to vubec nesedne, o okty to vypadá dobře, ale u fábky je to takový kýčovitý
Prosinec 2, 200915 r To staci tak ne ten net a nejaky aplikace ale tak da se to Upraveno Prosinec 2, 200915 r od Tomas86
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.