Prosinec 2, 200915 r pokud si dáš tento perk tak můžeš měnit během chvilky svoje class,tzn.máš class kde máš AK a broknu,ale vběhneš někam´kde potřebuješ štít tak přepneš a máš to
Prosinec 2, 200915 r pokud si dáš tento perk tak můžeš měnit během chvilky svoje class,tzn.máš class kde máš AK a broknu,ale vběhneš někam´kde potřebuješ štít tak přepneš a máš to preste kdykoliv to můžeš přepínat jo ? --- To je dobréé.... a máš i plnou munici třeba?? Jako že bys mel 2nasobek munice vlasne .)
Prosinec 2, 200915 r neukazuj mi ty videa nebo začnu brečet že nemůžu hrát To by mi chvíli trvalo než bych se do toho dostal a mohl hrát s váma, to je uplně jiný než stará dobrá COD2, nějaký počítače s naváděnou střelou nebo co to bylo, to je zajímavý tady už bych nebyl tak dobrej jako v COD2. A hlavně jakej NB by to zvládal??
Prosinec 2, 200915 r tady máš min.požadavky co hra vyžaduje: Operační systém: Microsoft Windows 7, Windows Vista a Windows XP Procesor: AMD Athlon 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.2 GHz a lepší Operační paměť RAM: 1 GB Grafická karta: NVIDIA GeForce 6600GT 256 MB nebo lepší; ATI Radeon 1600XT nebo lepší DirectX: Microsoft DirectX® 9.0c HDD: 12GB volného místa
Prosinec 2, 200915 r No ty 2 bročky jsou hodně zajímavý mi povídej,je to dobrá prdel a hlavně když ji koupíš tak letíš 2 metry vzduchem jako pták
Prosinec 2, 200915 r mi povídej,je to dobrá prdel a hlavně když ji koupíš tak letíš 2 metry vzduchem jako pták jj, to věřím, že se pěkně proletíš. No díky za ty parametry, kouknu se co by se dalo sehnat ale stejně nejspíš nic nebude
Prosinec 2, 200915 r Zdarec závisláci Koukám že už sem kromě vás nikdo neleze a ani tan výčepní s FULL .
Prosinec 2, 200915 r to nevím,ale pokud není tak to máš za úkol ty Davide....a měl bys pohnout aby mi to do Vánoc došlo srandista:D
Prosinec 2, 200915 r tak to víš, není toliko času a ani nálada na některý ksichty Hele kopnu do kachny a vona se ozve jak je?
Prosinec 2, 200915 r Jsem jedno ucho neboj nikdo to nemá jednoduchý jen to dost lidí nepřizná. spráávně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.