Prosinec 11, 200915 r jeden ostřejší Leží mrzák na pláži a nemá ruce ani nohy. Jde kolem ženská a vídí jak mu stojí a říká "Mrzáčku chudáčku už dostals někdy pusu ? Néé? " A dá mu pusu. Jde druhá a ptá se Mrzáčku chudáčku už ti ho nějaká vykouřila? Néé, A tak mu ho vykouří. Jde třetí a ptá se Mrzáčku chudáčku už byls někdy v piči ? Néé? Tak teď budeš začína příliv.
Prosinec 11, 200915 r kam už ideš??? ved je len 12:20... tak skoro už by si išiel preč??? inak good morning... hehe
Prosinec 11, 200915 r Autor JSEM ZPĚT...NA ŠKOLENÍ PĚKNĚ VYSPINKÁNO.......JEN JAK JSEM BYL OPŘENEJ O TU LEDNIČKU...MÁM STUDENOU PŮLKU HLAVY
Prosinec 11, 200915 r davidenko.. presne tak slovensko slovensko... pozeram že aj ty.. .. heh BA to je hlavne mesto hehe
Prosinec 11, 200915 r Autor A nebo jdes do lednicky No odkapa spis teda odtejka porad takže se ráno budíš mokrej co...
Prosinec 11, 200915 r Autor Mokry furt No jinak to uz skoncilo skoleni nejake kratke? jj hotovo......chudák pračka a prostěradlo...nebo spíš na igelitu a vylejváš?
Prosinec 11, 200915 r tak vieš ako tomaško.. hehe... musim už aj SK trošku podporovať..nemožem stať stale za namy čechmi..
Prosinec 11, 200915 r kolesa??? jasne že hej.... mal by si zaujem?? alebo vieš o niekom kto by chcel??
Prosinec 11, 200915 r davide: no je to aj z pneu.. ale tie už su take len na par km max: 3000tis... su už len na dojazd by som povedal..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.