Prosinec 11, 200915 r aha, bo chcel by som nejake 16tky dat na fabcu, lebo mam 14tky disky z FI na zimnych , ale na leto zhanam nieco
Prosinec 11, 200915 r davidenko: neni problem.. zatim ich mam stael doma... ked by si chcel stači povedať alebo napisať a sa dohodneme... tomas: no kamo tak ja zakladnu rozširujem už veeeelmi dlho heheh... ver mi
Prosinec 11, 200915 r okej keby daco dam ti vedet , ja len tak informativne lebo sa stale pozeram kade tade a hladam, tu som videl na fore 16tky z FI RS za 6900czk obute na tom zimne celkom nove..len to ze zimne...
Prosinec 11, 200915 r no tie su pekne.. maju chlapci inzeraty vela... ale ja som tie origo nechcel su užsie než ostatne 16"
Prosinec 11, 200915 r no tie su pekne.. maju chlapci inzeraty vela... ale ja som tie origo nechcel su užsie než ostatne 16" jak ze uzsie??? sak na 205/45 R16 nie??
Prosinec 11, 200915 r davidenko: neni problem.. zatim ich mam stael doma... ked by si chcel stači povedať alebo napisať a sa dohodneme... tomas: no kamo tak ja zakladnu rozširujem už veeeelmi dlho heheh... ver mi Vsimnul jsem si tveho registracniho cisla to mas pravdu
Prosinec 11, 200915 r davidenko: tak ano rozmer pneu je rovnake ale disk je uzsi o pol palca... ja mam 7J sirku disku a FRS ma sirku disku 6,5J tak preto tomas heh aj rok registracie je dost slušny... heheh 2006.. heheh lol
Prosinec 11, 200915 r nazdarek lukysku... no jak ide život brat moj... život utíká hrozně rychle, jedna životní krize střídá druhou... pánové, mam ted doma interier z Fabky RS(sedačky, koberec,strop, tapecy, plasty,....) nechce někdo nějakej díl?
Prosinec 11, 200915 r pul palce bych neresil rozmer pneu ok, velikost rafku je taky ok, tak je to pohoda Ano rok 2006 je pekny ja jsem ostuda 2008, jelikoz a v tetno rok oficialne jsem koupil skodovku i kdyz doma mame skodovky od 60.let
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.