Prosinec 14, 200915 r tak to ti poradím a ještě k tomu zadarmo jak tomu můžeš předejít lej ji tam celej rok tu zimní a pak ti nedojde dobrý nápad Ale ta letní je lepší na mouchy
Prosinec 14, 200915 r tak najezenej jsem dobře ale únava je znát...no budeme to muset večer pořádně rozehrát co??
Prosinec 14, 200915 r http://www.youtube.com/watch?v=qr12R30ouHc...player_embedded z některých záběrů mi šel fakt mráz po zádech
Prosinec 14, 200915 r no nazdar chalani a holky,,... ako mame?? inak barisi z toho videa aj mne dosť išiel mraz po chrbte... fuuj.. az som sa rozplakal lebo som si spomenul na svoju havariu... a ako som mohol dopadnut ja
Prosinec 14, 200915 r jj jak pišeš som mal strašne velke šťastie... no ešte asi niečo mam spraviť na tomto svete.. mam nejake poslanie.. len škoda že neviem ake.. heheh
Prosinec 14, 200915 r jake video??? to druhe som zaregistroval ale to prve mi uslo nejaka buracka ci co????
Prosinec 14, 200915 r tak akože ja na party nechodim... to ee... ale na takuto party by som určite pošiel.. a určite by som nebol sam kto by išiel že nie??
Prosinec 14, 200915 r konecne si niekto vsimol moja avatar :smich: :smich: Upraveno Prosinec 14, 200915 r od davidenqo
Prosinec 14, 200915 r jo ale šéf má , a tak mě kope do zadku když nic nedělám .) se nesmíš nechat,někam se schovej ať tě nenajde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.