baris Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 To já tu jen tak na chuť popíjim s bráchou Metaxu , nějak mě pobolívá v krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 to slovo moc předemnou teď nezmiňuj,včera padla flaška Metaxy,5 litrů vína,pulčák Rumu a ještě trochu slivovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Nooo hodně zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 no to bylo,sem kvůli tomu nemohl jít ani hrát s Jirkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 to už musíš mít absťák ne, takovejch dní už si nehrál :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 no dnes ani nějak nemám náladu,mám úplně vypitou hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 to je taky dobře, já nějak nemusím ten frmol, takže si dám radši panáčka, sednu k pc a pustím si nějakej film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 (editace) Tak krásné Vánoce všem!!!!!k nám už přišel Ježíšek Editováno: 24. Prosinec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Kucííí nedostal někdo nějaké autohifipod pažez že by mi střelil symphony?? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Omluvte moji indispozici zde v hospodě..moc práce.... přesto se musim pochlubit co mi ježíšek přinesl držák nápojů vedle radia sítě do kufru (za sedačky,boční a přez dno) koženou řadičku s černou plaketkou a ještě mam slíbenou loketku,náklonový čidlo na xeny a pravý velký zrcátko(dovoz anglie) ...ale t až po novym roce...takhle jsem byl hodnej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 nikdo není dnes v práci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 do práce mezi svátky chodí jen blázni já jsem od 19.12.-3.1. doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 já jsem jen dnes a to od 9 do 15,30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 jinak sem koukal že si celej rok musel být hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 docela jo .. ale pulku vecí stejně budu prodávat,protože je mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 zdravím, tak jak dopadly Vánoce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 tak jsem už po o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 docela jo .. ale pulku vecí stejně budu prodávat,protože je mam tak to teda ježíšek nějak nedomyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 zdraim vsechny takhle pri peknem uterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 čau doma nebo v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 mno nedomyslel... ale to nevadí ... já s tim ani nepočítal.. čekal jsem trencle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 zdavím všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 hoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Standíku čaukýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.