Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 něco pro nás..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 (editace) Skorotchýně mě dneska udělala luxusní gulášek...takhle dlouho jsem si nepošmákl... Marek: jjo to určitě zabere.že se přimlouvá největší rejpal fora :smich: dostal si k moři novou výbavičku,že si to šel testnou? Editováno: 16. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Já ani nevím co bude doma k jídlu.....asi nějaký tajemství chystá ta moje herečka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 jaky dobry obrazok :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Skorotchýně mě dneska udělala luxusní gulášek...takhle dlouho jsem si nepošmákl... Marek: jjo to určitě zabere.že se přimlouvá největší rejpal fora Tak to víš..potřebuje se zbavit dcérečky...nebo synečka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Pri vyplňovaní daňového priznania mienim do kolonky "Vyživované osoby" uviesť hlavne: poslanci, ministri a úradníci finančného úradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 jaky dobry obrazok :D:D přesně to sedí na 99,9% hostů této hospody... to 0,1% je zanedbatelná tolerance a chyba výpočtu...takže spíš lépe napsat 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Pri vyplňovaní daňového priznania mienim do kolonky "Vyživované osoby" uviesť hlavne:poslanci, ministri a úradníci finančného úradu. a ještě: důchodci....socky z pracáku...romové-cigoši.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 "Vyživované osoby": poslanci hele já to tam napsal a moje účetní se mohla smíchy rozthat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 a naroztrhala? to neodvádí pořádně svojí práci...kdyby to dělala pořádně, tak se roztrhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 "Vyživované osoby":poslanci hele já to tam napsal a moje účetní se mohla smíchy rozthat .. :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 aspoň byla sranda ... koukám že někteří lidé zde krom Marka mají stejné smýšlení... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 co zase JÁ!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 on je nudny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 neser..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 nudný ani ne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 jaj, nechapavy:D a urazlivy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Hele pánové.....nechtě mě dýchat ano........kdybych tu nebyl tak je zde nuda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 (editace) trochu to tady umřelo takové to trapné ticho před bouří :smich: kurňa ..byly jste rychlejší Editováno: 16. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 jaj, nechapavy:D a urazlivy:D dááááááááávno NE.....prdelko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 trochu to tady umřelo takové to trapné ticho před bouří :smich: :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 dááááááááávno NE.....prdelko to jsem rad puso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 trochu to tady umřelo takové to trapné ticho před bouří kurňa ..byly jste rychlejší žádná bouře...klídek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 (editace) začíná to prdelkou a pusou a končí to :prc: fuj :smich: Editováno: 16. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 co takto pusa na prdelku? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.